3 zodii cu destin de aur primesc totul de la viață!

Destinul lor pare scris cu aur. Viaţa le dă tot ce are mai bun acestor zodii! Ei sunt cei născuți sub o stea norocoasă. Dacă ești și tu printre ei succesul tău e asigurat.

Potrivit astrologilor, unele persoane par pur și simplu născute sub o stea norocoasă, fapt care nu este departe de adevăr. Spre deosebire de alți oameni, cei născuți sub influența acestor trei semne zodiacale au norocul de partea lor, iar pentru ei succesul se află mereu la un pas și nu va întârzia să apară. Bani, faimă, viață cu de toate? Ei nu trebuie să facă mare lucru pentru a le obține. Iată care sunt aceste trei zodii speciale.

Fecioară

Nativii Fecioara au totul. Poate nu stiai, dar aceasta zodie a dat pana acum cei mai multi miliardari. Analitici, tenace, perseverenti, obtin totul atat prin propria lor iscusinta, dar parca si ajutati de o mana divina. Isi doresc din tot sufletul sa fie in top si reusesc intotdeauna. Sufera rar de tot in dragoste, pentru ca de cele mai multe ori aleg rational.

Scorpion

A fost daruit cu capacitatea de a intelege lucrurile dincolo de aparente. Are o intuitie deosebita, care il ajuta sa detecteze oportunitatile sau afacerile avantajoase. Cand are un vis, nimic nu ii sta in cale. E in stare sa-si foloseasca si puterea de seductie. Are si ceva mai mult noroc, fiindca banii, spre exemplu, trag la el ca un magnet, scrie ele.ro.

Leu

Un destin aparte are si Leul. Este considerat de prieteni, de cunoscuti, drept un norocos fara margini. Reuseste in tot ceea ce intreprinde si are parte de apreciere, de recunoastere. Nu e insa tipul de bogat care agoniseste, pentru ca nu este in stare sa stranga bani pentru zile negre. Va cheltui mult, dar va si darui mult.

Sursa: realitatea.net

CITEȘTE ȘI:

Adelina Pestrițu a anunțat care va fi numele fetiței ei!

Adelina Pestrițu a dat totul din casă! Naște în august și a anunțat cum își va boteza fetița! Așa nume, mai rar… Ți-ai boteza copilul așa?!

Doar câteva luni o mai despart pe Adelina Pestrițu de momentul minunat în care își va ține în brațe fetița! Luna august va fi extrem de specială pentru ea fiindcă va primi pe lume primul ei copil, care va primi, așa cum se aștepta toată lumea, un nume extrem de special. Vedeta a dezvălui cum va fi botezată micuța ei.

„După seri întregi petrecute pe internet în căutarea numelui pentru micuţă, am căzut de comun acord să o numim Zenaida-Maria. Este de origine grecească şi provine de la numele Divinităţii Supreme din mitologia greacă, Zeus. Semnificaţia numelui este lumina, cer luminos. Sigur îi va plăcea. Ne-am dorit mult să fie un nume rar întâlnit şi plăcut auzului, iar noi îl considerăm special şi potrivit pentru îngeraşul nostru”, a fost declaraţia Adelinei Pestriţu, potrivit Viva!.