A ajuns acasă şi şi-a găsit soţul în pat în toiul zilei, strângea ceva la piept. Când a dat pătura la o parte, femeia a împietrit! În aşternuturi era…Ce făcea bărbatul acolo

Bart tocmai ajunsese acasă, după o zi epuizantă petrecută, aproape în întregime, la dentist. Din nefericire pentru el, efectul anestezicelor nu trecuse, iar ceea ce a urmat a şocat pe toată lumea!

Ameţit de pastile şi de durere, Bart s-a aşezat în pat. Într-un final, a aţipit. Când soţia sa a venit acasă, a mers glonţ în dormitor. Ce a găsit acolo a şocat-o!

A văzut cum soţul ei doarme şi a vrut să-l acopere mai bine. Când a tras pătura, femeia a văzut că lângă soţul ei era… rola de bandă adezivă preferată. Când a văzut-o, soţia s-a liniştit imediat.

 

Va întrebaţi de ce avea bărbatul banda lângă el? Ei bine, acesta s-a gândit că, în cazul în care îi va cădea capul, va avea cu ce să-l prindă.

 

Sursa: realitatea.net

 

CITEȘTE ȘI: A găsit puiul ăsta pe trotuar într-un ou spart. Deși nu știa ce este, l-a luat acasă și l-a îngrijit. A rămas fără cuvinte când i-au dat penele și a realizat ce pasăre era! Uite în ce s-a transformat

Clipul de mai jos a devenit viral pe internet și a strâns până acum peste 2.7 milioane de vizualizări.

Totul a început după ce, în timp ce se plimba pe stradă, o femeie a găsit un ou spart pe trotuar. Curioasă, l-a ridicat de pe jos și s-a uitat la el.

Nu mică i-a fost mirarea în momentul în care a văzut că în interiorul lui era un pui, care se chinuia să iasă afară. Deoarece nu a reușit să localizeze cuibul, tânăra a decis în cele din urmă să îl ia acasă și să încerce să îl salveze.

Astfel, l-a pus astfel într-un incubator improvizat și l-a îngrijit, deși toți cunoscuții îi spuneau că nu va supraviețui.

Din fericire, micuța pasăre a depășit toate piedicile și devenea din ce în ce mai puternică pe măsură de zilele treceau.

În cele din urmă, când i-au apărut și penele, femeia și-a dat seama ce salvase: este vorba despre un graur, pe care l-a numit Klinger.

Iată cum arată acum pasărea:

 

CITEȘTE ȘI: Într-o dimineață au văzut o groapă misterioasă care apăruse în grădina lor! Cu fiecare zi creștea din ce în ce mai mare, până a ajuns la 2 metri! Ce au descoperit acolo i-a făcut să se închine

 

,,În viața mea n-am mai văzut așa ceva!”

În timp ce Emma James tundea iarba din fața casei cu mașina de tuns iarbă a descoperit o gaură în pământ. Pe zi ce trecea, groapa devenea din ce în ce mai mare până când a ajuns să aibă 2 metri adâncime. Ceea ce era și mai ciudat este faptul că înăuntru se vedeau niște TREPTE ruginite!

Deși groapa nu este acum suficient de mare pentru ca un om să se poată strecura înăuntru, autoritățile cred că tunelul pe care acești oameni l-au descoperit în curtea lor duce la un canal care a fost acoperit în urmă cu 35 de ani.

Cei doi au contactat compania care a construit casa în anul 1984, dar aceasta nu a putut să le spună către ce duce tunelul. Iată ce spune Emma: ,,E foarte ciudat că sunt trepte care duc jos dar nu știm către ce și nu există niciun capac care le acoperă. Acolo jos este ciment și metal ruginit. Vrem doar ca cineva să vină și să ne spună ce este, nu vreau să las așa o groapă în curtea mea”.

Consiliul local le-a confirmat în cele din urmă celor doi că tunelul duce la un canal de scurgere care a fost acoperit în rumă cu 30 de ani, dar cei doi soți nu sunt convinși, nu până când nu va veni cineva să intre acolo și să verifice. Cu toate asigurările din partea autorităților, nimeni nu trimite pe cineva să verifice cu adevărat ce e cu ea.

Soții speră ca nu cumva să mai apară încă o groapă, sau ca nu cumva să cadă cineva acolo. În timp ce nu vor să o acopere pur și simplu, înainte de a afla ce e cu ea, au fost nevoiți să folosească semne pentru a-i feri pe oameni să cadă acolo.

Iată câteva imagini de la fața locului: