A auzit că cineva bate la ușă și a mers să vadă cine e, dar când a deschis, un bărbat străin a dat buzna peste ea în casă. I-a cerut banii și a vrut să profite de ea, dar în câteva secunde l-a făcut să fugă fără să-i facă ceva! Cum a scăpat bătrâna de hoț e de-a dreptul uimitor

Un hoț din Pennsylvania a crezut că și-a găsit cu ușurință locul potrivit când a intrat în apartamentul unei femei în vârstă. Dar, mai târziu, avea să vadă că lucrurile nu stăteau deloc așa cum și le-a imaginat, căci Helen Reynolds, în vârstă de 88 de ani, a fost mai deșteaptă decât ai crede.

Într-o după-amiază din luna februarie, Helen a auzit că bate cineva la ușa casei sale din Parkesburg, Pennsylvania.

Helen a deschis ușa, întâlnind un tânăr îmbrăcat frumos, la costum, niciun detaliu nu-l dădea de gol, ba chiar bărbatul arăta ca un manager imobiliar.

Omul a început să forțeze ușa și a intrat direct în casa lui Helen, cotrobăind prin toate lucrurile femeii. Prea multe bunuri nu a găsit, ci doar niște bancnote de 10 dolari pe care le-a băgat rapid în buzunar.

Când a terminat de scotocit prin casă, bărbatul și-a îndreptat atenția către Helen, reușind să o imobilizeze ca să profite de ea. Și-a scos blugii și a întins-o pe pat.

În vârstă de 88 de ani, Helen nu și-a pierdut deloc cumpătul într-o astfel de situație. Știa că nu se poate pune cu forța tânărului, dar ce i-a trecut prin minte atunci, a salvat-o de la ce era mai rău. S-a uitat la bărbat și i-a spus așa:

„Ei bine, îți spun de la început adevărul: Am HIV și soțul meu a murit din cauza asta.” Minciuna femeii a funcționat, iar bărbatul a abandonat totul.

Helen crede că aceste cuvinte i-au salvat viața. „Când i-am spus asta, a ieșit imediat din dormitor”.

După ce a plecat, Helen a rămas singură și a fost nevoită să se lupte ca să se elibereze, căci omul o legase de mâini și de picioare cu bandă adezivă. Imediat după ce a putut să desfacă benzile, Helen a sunat la un vecin și a alertat de urgență poliția. Poliția încă nu a reușit să-l găsească pe suspect.

Helen speră că povestea ei va fi auzită de alte femei, și dacă vor fi puse într-o situație neplăcută ca a ei, să știe ce au de făcut.

Iată că și cuvintele pot fi o armă eficientă atunci când nu te poți apăra și răzbuna fizic! Nu uitați să distribuiți această poveste pentru a răspândi mesajul inteligent al lui Helen!

 

CITEȘTE ȘI: Femeia era la mare cu familia, se plimbau pe plajă atunci când au găsit acest obiect cu adevărat îngrozitor care fusese adus de valuri. Când a aflat ce era, de fapt, a început să tremure și să se închine

 

Denny Bland mergea singură pe plaja de lângă North Top Sail din Carolina de Nord, atunci când a dat peste un obiect care i-a dat fiori, o descoperire șocantă. Prima dată nu putea crede că obiectul descoperit era real!

După ce a făcut câteva săpături a aflat că era de fapt un dinte gigant al unui rechin megalodon. În caz că nu ți-ai dat încă seama, acest rechin era mare, incredibil de mare. De fapt acest rechin îl face pe Tyrannosaurus rex, celebrul dinozaur, să pară minuscul prin comparație.

Se pare că acești rechini puteau atinge lungimi de peste 18 metri, dar, din fericire pentru noi, au murit în urmă cu 2,6 milioane de ani. Fără supărare pentru rechinul din filmul ,,Fălci”, dar oricine s-ar fi întâlnit cu un megalodon, ar fi avut nevoie, pe atunci, de o barcă EXTREM de mare. Acest dinte, care măsoară aproximativ 15 centimetri, îți poate da o idee referitor la cât de mari erau acești monștri.

Se crede că acest dinte ar fi fost măturat din adâncurile oceanului de curenții uraganului Juaquin toamna trecută. Asta, sau mai există pe undeva vreun megalodon care a supraviețuit și are nevoie de o vizită la dentist.

Iată cum ar fi arătat rechinul în comparație cu un autobuz: