A auzit niște sunete ciudate, de la o pisică care își făcea culcuș în scara blocului. Femeia a coborât imediat să vadă ce e, dar a simțit cum pământul îi fuge de sub picioare când s-a aplecat deasupra cutiei și a văzut grozăvia! Ce găsise femeia acolo

 

În orașul Obninsk, din Rusia, temperatura coboară, de multe ori, sub -10 grade Celsius. Într-o noapte de iarnă geroasă, Nadezhda Makhovikova a auzit sunetele sfâşietoare ale unei pisici care îşi făcuse culcuş pe scara blocului… I se rupea inima, aşa că femeia s-a dus imediat la cutia pisicii ca să vadă ce păţise.

Iubea animalelel așa că s-a gândit că Masha cere să se adapostească în casă, fiindu-i mult prea frig. Și-a luat papucii în grabă și s-a dus imediat la pisică.

Când a ajuns, s-a aplecat deasupra cutiei, dar nu i-a venit să creadă ce era acolo! Speriată, femeia femeia a făcut un pas înapoi, dar nu şi-a putut lua ochii de la cutie. Înăuntru, lângă pisica extrem de agitată, era un bebeluş. În acel moment, femeia şi-a dat seama că ţipetele pisicii erau ţipete de ajutor…

Imediat, femeia a luat bebeluşul în braţe, l-a înfăşurat în puloverul ei şi l-a strâns la piept, ca să-l încălzească. Apoi a sunat la ambulanţă pentru a cere ajutor.

Masha nu s-a dezlipit nicio clipă de medicii care au venit imediat. Era extrem de agitată… Era îngrijorată pentru puiul de om de la care nu-şi mai lua ochii.

După ce au consultat bebeluşul, medicii au spus că acesta avea două luni şi jumătate şi că era perfect sănătos. Îngerul lui păzitor îl salvase.

„Este un caz unic! Am primit multe mesaje de la locatarii blocului şi de la oameni care s-au oferit să dea o mână de ajutor. Ne întrebau dacă avem nevoie de mâncare, jucării sau altceva…”, a declarat medicul care s-a ocupat de bebeluş.

Sursa: realitatea.net