A cumpărat 42 de autobuze școlare, le-a îngropat și a turnat ciment peste ele. Când le-a spus oamenilor de ce a făcut asta, și-au făcut toți cruce! Dar stai să vezi cum e înăuntru. Mai ceva ca în filme:

Cu toate problemele care se întâmplă în lume, nu este de mirare că unii se gândesc la ce este mai rău. Fie că este vorba despre un nou război mondial sau chiar de sfârșitul lumii, există oameni care își fac provizii pentru zilele cele negre.

Nimic nu pare sigur în această lume, iar Bruce Beach din Horning’s Mills, Canada, este de aceeași părere. Bărbatul a reușit în cinci ani să facă un lucru de-a dreptul remarcabil. Planul lui este unul care ar putea părea nebunesc, însă acesta crede că este imbatabil.

Aceasta a creat un buncăr atât de neobișnuit, încât trebuie să îl ezi pentru a crede că a fost în stare de așa ceva. Însă Bruce știe, că dacă lumea va avea probleme, el va fi cel care va râde la urmă.

În 1970, acesta s-a mutat din Chicago într-o zonă rurală din Canada. În timpul Războiului Rece, acesta a început să se gândească ce s-ar putea întâmpla în cazul unul atac nuclear.

Iar micuțul oraș era locul ideal pentru a construi ceva nemaivăzut. Între 1980 și 1985, el a cumpărat 42 de autobuze școlare, pe care le-a adus pe proprietatea sa. Le-a pus în pământ, apoi a turnat ciment pe ele, numindu-și buncărul „A doua arcă”.

Structura pe care a făcut-o poate susține 500 de persoane și este împărțită în diferite zone de interes, precum dormitoare, băi, spălătorii sau bucătărie și camere de zi. În ultimii 35 de ani, a muncit zi de zi pentru a se asigura că buncărul său este pregătit în caz de urgență.

Cei care l-au văzut cred că este o nebunie, însă imaginile sunt de-a dreptul fabuloase, deoarece sunt asigurată apă privată, combustibil pentru trei luni și comunicare externă prin intermediul unei stații, dar și o cameră de decontaminare.

Iată mai multe imagini fabuloase din interior, cu cel mai mare buncăr din lume:

CITEȘTE ȘI: Bunica era văduvă de un an și nimeni nu reușea să o aline. De Crăciun, nepotul a decis să îi facă un cadou. Când a deschis cutia, a început să țipe: „Nu se poate, nu se poate”. Ce i-a cumpărat:

Pierderea cuiva poate fi un lucru devastator, mai ales dacă ai avut o relație specială cu acea persoană.

Iar sărbătorile pot fi cu adevărat grele atunci când înainte te bucurai cu acea persoană, iar acum trebuie să accepți că nimic nu va mai fi la fel,

Unele lucruri ne rămân însă în memorie pentru întreaga viață, cele mai frumoase amintiri, unele lucruri personale ale persoanei pierdute și cuvinte de-ale sale.

Anul trecut, o femeie și-a pierdut soțul, după zeci de ani de căsnicie. Nepotul său, care a observat cât de greu îi este bunicii să fie singurp, a decis să facă ceva special în memoria bunicului său. Și nici că nu ar fi putut alege mai bine. Jason a făcut o pernă, folosindu-se de una dintre vechile cămăși ale bunicului său, pentru ca bunica lui să îl poată îmbrățișa mereu atunci când îi este greu, chiar și sub forma unei perne.

Ar fi bine să faci rost de câteva șervețele, deoarece momentul în care vede cadoul este unul de-a dreptul emoționant.