A decis să îi trimită un selfie mamei sale alături de iubita lui. După câteva minute, a primis un răspuns și a încremenit. Cine i-a trimis poza înapoi! Foto:

Întotdeauna există o anumită competiție între tați și fiii lor și, vrând-nevrând, aceștia ajung să fie protagoniștii unor momente memorabile.

Încă de când a devenit obiceiul preferat de către toți tinerii, selfie-ul și-a făcut loc și printre părinți. Toți încearcă să surprindă momentele de buccurie, de tristețe sau de furie.

Însă unii trec la un alt nivel și așa i s-a întâmplat și unui tânăr care i-a trimis mamei sale o fotografie împreună cu iubita sa, îmbrăcată sumar. Iar ce a primit în schimb l-a lăsat fără cuvinte. Tatăl său s-a fotografiat lângă o păpușă și i-a dovedit că știe să facă niște selfie-uri mult mai bune.

Și nu este singurul care a pățit aceste lucruri. Iată și alte cazuri la fel de amuzante. Ei bine, tații sunt extrem de inventivi și știu cum să îi facă pe toți să râdă în hohote. Unele adolescente trimit adesea imagini nepotrivite iubiților lor, așa că tații iau atitudine și le dau o lecție extrem de importantă. Dar și mamele știu să facă selfie-uri la fel de amuzante.


CITEȘTE ȘI: Zici că sunt gemeni sau că au descoperit călătoria în timp! Copii care seamănă incredibil cu părinții lor. Foto:

Viața este mereu surprinzătoare și când credeam că le-am văzut pe toate, suntem uimiți de încă un lucru.

Atunci când aștepți un copil, începi să te întrebi cum va arăta copilul tău, cum va avea chipul, părul, de la cine va moșteni zâmbetul sau cât de înalt va fi. Însă, pentru câteva familii, aceste detalii nu există. Deoarece moștenitorii lor seamănă perfect cu ei!

Există câțiva copii care sunt „bucățică ruptă” din părinții lor, parcă ar fi o sosie a acestora, iar aceste imagini au făcut înconjurul internetului.

1. Această fetiță și tatăl său sunt pur și simplu identici. Și înainte să i se facă poza, aceasta nu știa de fotografia tatălui său. Iar expresia feței sale demonstrează încă o dată cât de interesantă este natura umană.

2. Fotografia din stânga îl înfățișează pe un adolescent, iar în dreapta se află tatăl său, în 1977. Dacă ai impresia că poate exista călătoria în timp, atunci parcă aceasta este dovada clară, nu?

3. În stânga se află mama, iar fiica sa este în dreapta. Amândouă aveau patru luni când au fost făcute fotografiile. Cele două sunt identice!

4. În stânga se află tatăl, iar în dreapta este fiica sa. Ambii au părul ondulat, același zâmbet și ochii căprui. În acest caz, așchia nu a sărit prea departe de trunchi.

5. În stânga este înfățișat tatăl, în 1978, iar în dreapta este fiul său, în 2013. Cel din urmă pare să fie o replică a părintelui său. Ce asemănare!

6. Și vedetele au parte de asemenea coincidențe remarcabile. Reese Witherspoon și fiica sa Ava ar putea fi considerate oricând gemene. Ți se pare că vezi dublu, dar sunt mama și fiica.

7. Mama și fiica, la o distanță de 34 de ani.