A fost înțepată în somn și a crezut că e un țânțar, dar a ajuns de urgență la spital, la un pas de moarte. „Medicii m-au întrebat dacă nu cumva sunt gravidă”. E îngrozitor ce a pățit femeia

O femeie de 29 de ani a fost în pragul morții după ce un păianjen a înțepat-o și i-a injectat o doză de venin chiar în timp ce dormea.

Claressa Coleman din Arkansas a crezut inițial că înțepătura pe care a simțit-o în umăr a fost de la un țânțar, așa că și-a văzut liniștită de somn.

Apoi, femeia s-a trezit direct la spital, unde a stat internată o lună de zile. Claressa s-a îngrășat în această perioadă aproximativ 10 kilograme. Femeia nu a știut să „traducă” simptomele alarmante de sănătate: înțepătura se colorase în negru și avea tot mai multe vărsături inexplicabile.

Ulterior, medicii au confirmat suspiciunile pe care le aveau de la început: femeia fusese intoxicată cu veninul unui pui de păianjen.

Alergică la toxina sa, un rinichi al femeii a cedat și nu a mai funcționat. De asemenea, femeia avea convulsii la stomac la fiecare 5 minute.

„Nu-mi vine să cred că un pui de păianjen aproape că m-a ucis. I-am chemat pe cei de la deratizare, care au curățat toată casa. Nu vreau să mai trec prin asta încă o dată.” – a spus victima.

Se pare că această specie de păianjen, deși nu era adult, este foarte veninoasă, iar toxina ar fi fost injectată direct în artera femeii, adică direct în sânge.

„Aveam convulsii în stomac. Apăreau la fiecare 5 minute. Medicii m-au întrebat dacă nu cumva sunt gravidă, crezând că aceste convulsii sunt de la sarcină. Dar nu erau, erau de la venin, care se răspândea prin mine”, a povestit Claressa.

După ce au sedat-o, doctorii i-au scos „pielea moartă”, care fusese afectată de veninul păianjenului.

Sursa: stirileprotv.ro