A fost pozată în toate ipostazele, dar cu asta a întrecut orice limită! Roxana Vancea, fără pic de lenjerie intimă! Avem imaginea

Roxana Vancea s-a afișat fără pic de lenjerie intimă în fața fanilor săi de pe o rețea de socializare, deloc puțini la număr.

Roxana Vancea, specialistă în dansul la bară, este considerată, pe bună dreptate, una dintre cele mai atrăgătoare vedete din showbiz-ul românesc.

De-a lungul anilor, ea i-a înnebunit pe bărbați cu formele sale și cu ipostazele extrem de senzuale în care s-a pozat.

Însă, de departe, una dintre cele mai incendiare imagini care o înfățișează pe Roxana vancea este una din urmă cu ceva timp, când vedeta s-a afișat fără pic de lenjerie intimă pe o rețea de socializare.

Pasionată de sport și având un stil de viață sănătos, Roxana Vancea are un trup perfect sculptat, pe care nu ezită să-l arate celor care o urmăresc pe rețelele sociale.

Imaginea recent postată este una dintre cele mai provocatoare și mai lipsite de inhibiții ipostaze în care a apărut Roxana Vancea.

Într-un interviu, apetisanta Roxana Vancea povestea și cum a făcut primii bani, pe vremea când nu era vedetă.

„Primii bani câştigaţi au fost din adunatul prunelor pentru vecini. Primeam un leu pentru o găleată, bani cu care îmi cumpăram îngheţată”, spunea ea.

 

Sursa: libertatea.ro