A găsit în cuibar un ou uriaș și l-a dus în casă. Când l-a spart, a început să țipe cu groază! Ce a putut să găsească în interior. Este bogată:

Cu atâtea glume care s-au făcut în ultimele săptămâni legate de scumpirea ouălor, o tânără poate spune că s-a îmbogățit, după ce le-a arătat tuturor un simplu ou.

Ouăle sunt indispensabile la multe dintre prăjituri, la micul dejun sau pur și simplu când ți-e poftă de o omletă sau de un ou fiert moale.

Tânăra care deține niște găini din rasa Orpington a avut o mare surpriză într-o dimineață atunci când a găsit un ou uriaș în cuibar.

Este greu de imaginat că poate exista așa ceva, însă tânăra a simțit că ziua ei va fi una mult mai frumoasă. Și chiar așa s-a și întâmplat.

Iar găina eroină a gospodăriei a reușit să facă un ou dublu față de cele care se găsesc la magazin.

Iar proprietarei pur și simplu nu i-a venit să creadă când a văzut oul respectiv, mai ales că nu mai văzuse niciodată așa ceva. Era anormal de mare și avea niște vine care semănau cu niște riduri ciudate. Oare ce putea cauza această anomalie? Așa că a decis să investigheze și primul pas a fost să compare un ou de mărime medie cu oul cu pricina.

Apoi l-a dus în fața unui bol, pentru a-l sparge. Oare ce avea să găsească acolo? Un pui de găină sau ceva mai mult de atât?

Așa că l-a spart, iar în el a găsit un gălbenuș cu albuș, dar și un alt ou întreg. Ce nebunie, nu e așa? De ce oare s-a format oul respectiv în interior?

CITEȘTE ȘI: De peste 60 de ani, o femeie mănâncă zilnic ceva interzis: „Nepoţii mei insistă să scap de această dependenţă, dar nu este nevoie. Asta îmi dă energie”. Ce obicei bizar are de la prima oră a zilei

Nimic nu pare să nu ne mai surprindă, însă ce face o femeie de peste 60 de ani i-a uimit până și pe medici.

Dacă unii adoră ciocolata ori ceva sărat, o femeie nu își poate imagina viața fără…nisip.

Husma Vati, care acum are 78 de ani, mănâncă în fiecare zi două kilograme de nisip, iar acest obicei nu i-a dăunat niciodată.

„Am mâncat nisip în ultimii 63 de ani. Îmi place să fac asta şi nu cred că are vreun efect negativ. Nu am avut nicio problemă cu stomacul sau cu dinţii. Pot să muşc fără probleme din cea mai rezistentă piatră”, afirmă Husma Vati.

Femeia crede că cele două kilograme de nisip cu care se hrăneşte zilnic au ajutat-o să nu ajungă niciodată la medic. „Nu am fost niciodată la doctor, pentru că nu a fost nevoie. M-am simţit bine întotdeauna. Am început să mănânc nisip când aveam 15 ani. Atunci am avut o durere de stomac, dar nu a durat mult. Cred că mineralele din nisip îmi dau energia de care am nevoie. Nepoţii mei insistă să apelez la medici şi să scap de această dependenţă, dar nu cred că este nevoie de asta”, adaugă aceasta.

Aceasta a făcut chiar și o demonstrație, pentru a le arăta tuturor că nu este doar o invenție și că nisipul este o parte importantă din viața sa.

Și aceasta nu este singura persoană care are aceste pofte bizare în fiecare zi. În lume mai există persoane care consumă nisip, dar și săpun, pământ sau sticlă.