A găsit o femeie îngheţată bocnă, sub zăpadă, nu mai mişca, dar a decis să o ducă la spital. Ce s-a întâmplat acolo i-a șocat și pe medici! Este un caz unic în lume:

Există o explicație științifică pentru tot ce se întâmpplă în viața noastră. Multe lucruri la care adesea oamenii se gândesc la ca un miracol, de fapt, au o explicație logică și simplă.

Însă, atunci când vine vorba despre „miracole medicale”, toată lumea se gândește de două ori înainte să spună ceva. Iar povestea de mai jos cu siguranță că te va face să privești viața altfel:

În timp ce se întorcea de la o prietenă cu mașina, Jean Hilliard în vârstă de 19 ani a pierdut controlul mașinii și a fost victima unui accident teribil de mașină. Era noapte, o zonă pustie, anul 1980, iar telefoanele mobile nu erau pe acea vreme.

În luna decembrie, în Minnesota poate fi un frig de crapă pietrele, iar dacă nu ești adăpostit, atunci riști să faci hipotermie și să degeri.

Situația era cumplită pentru Jean, care nu mai putea să pornească mașina, iar șansele ca cineva să treacă prin zonă erau extrem de mici. Și, ca orice altă persoană care se gândește la instinctul de supraviețuire, aceasta și-a dat seama că trebuie să facă ceva.

Aceasta a decis să meargă trei kilometri pe jos, până la casa unor prieteni, pentru a primi acolo ajutorul de care avea nevoie. Era un risc uriaș să plece prin zăpadă, însă era singura opțiune pentru a supraviețui.

Fără haine groase pe ea, Jean a început să meargă pe drum și s-a luptat cu zăpada. Fiecare minut era un chin, căci frigul punea stăpânire pe ea.
A reușit să ajungă până în fața casei prietenilor săi, însă a căzut acolo.

De dimineață, aceasta a fost descoperită de prietena sa, la șase ore distanță în care a stat la -30 de grade Celsius. Era complet înghețată, iar prietena sa a avut un șoc atunci când a văzut-o. Cele mai multe persoane care ar fi trecut prin acest lucru ar fi făcut hipotermie și ar fi murit, însă altceva s-a întâmplat în cazul lui Jean.

Adolescenta a fost dusă de urgență la spital, unde medicii nu puteau găsi un loc moale pe corpul ei pentru a verifica dacă are puls. Nici ei nu știau ce se va întâmpla mai departe.

Miraculos, Jean a supraviețuit, iar acum, chiar dacă experiența este traumatică, exeriența ei este un mister medical, pe care nimeni nu a reușit să îl deslușească încă. Oare cum a reușit să supraviețuiască? Unii au spus că a intrat într-o stare de hibernare, precum animalele.

Iat-o acum: