A născut în mare secret, dar s-a aflat… Încă un bebeluș în familia Gabrielei Cristea! E băiețel! Felicitări, să vă trăiască! Să fie sănătos!

În familia Gabrielei Cristea plouă cu bebeluși! La doar 9 luni de când a devenit mămica micuței Victoria, prezentatoarea TV a devenit mătușă și se bucură mult de faptul că are încă un bebeluș în familie. Totuși, de data aceasta este vorba despre un băiețel, cel al fratelui său, Emil, care îi este frate biologic, și de mamă și de tată, deși Gabriela Cristea nu are relații foarte călduroase cu el.

Bebelușul s-a născut luni, 11 iunie, este perfect sănătos și a avut la naștere 3, 900 de kilograme, măsurând 54 de centimetri, ceea ce îl califică pentru categoriaq bebelușilor bine dezvoltați. În plus, Laura, cumnata vedetei, și-a revenit extrem de repede după sarcină. Este de menționat că Laura și Emil mai au un băiat pe nume David, în vârstă de 4-5 ani.

Gabriela Cristea și fratele său nu au o relație bună datorită discuțiilor vechi care au avut loc între prezentatoare și părinții lor. „Si eu am avut parte de violenta. Am avut parte de violenta domestica fizica si verbala. Violenta verbala am suportat-o cat am suportat-o, dar, in momentul in care prima data am avut parte de violenta fizica, am plecat si am lasat totul in urma”, a declarat Gabriela Cristea într-o emisiune de televiziune, cu ceva vreme în urmă.

CITEȘTE ȘI:

Decizie neaşteptată luată de Gabriela Cristea înainte de nunta cu Tavi Clonda! Nu ai mai auzit de așa ceva, nimeni nu s-ar fi gândit! Ce se va întâmpla. Le dai dreptate?

După ce Gabriela Cristea și Tavi Clonda au bifat două evenimente extrem de importante, chiar definitorii, în viața oricărui om, au făcut cununia civilă, au devenit părinți și și-au botezat fetița, acum urmează un altul: cununica religioasă, care se pare că va veni cu multe surprize și nu va fi deloc așa cum se așteaptă mulți.

Recent, prezentatoarea a vorbit despre nunta sa, care va avea loc în toamna acestui an, însă, spre surprinderea tuturor Cristea a declarat că vor lua măsuri extraordinare pentru a face din eveniment unul cât mai intim posibil!

„Am hotărât acum că vrem să facem această cununie religioasă doar pentru noi, să simțim fiecare moment. Să facem niște poze frumoase, să stăm împreună cu fiica noastră. Probabil că vor fi undeva pe la 20 de invitați maxim. O să mă îmbrac într-o rochie spectaculoasă și asta pentru că nu o să trebuiască să o port toată noaptea, decât la biserică. O să am un voal spectaculos… cred. Așa m-am gândit eu. Seara o să mergem undeva, o să-mi pun o rochie elegantă, dar mai comodă. Teoretic nu (n.r. în București). Nici măcat nu o să spun când o să fie data, oricum nu știu acum, dar o să fie în toamnă. Ne gândisem inițial undeva în septembrie, dar probabil că va fi cea mai aglomerată lună, așa că cred că o să fie undeva în octombrie”, a spus Gabriela Cristea, pentru VIVA!