A renunțat la carieră ca să aibă grijă de soț și de copii, iar ăsta e regretul ei cel mai mare! Cum arată doamna Maria Băsescu în tinerețe. Era de o frumusețe rară și a făcut sacrificii pe care poate Traian nu le-a meritat

 

Fosta primă doamnă a României a fost mereu o prezență discretă, care nu a dorit să iasă în evidență și a stat departe de vizorul presei. Puțini au știu cu ce se ocupă sau cum a fost viața ei.

Unul din puținele interviuri acordate de Maria Băsescu, a fost în 1995, în emisiunea „Ochiul soacrei”. Atunci, fosta primă doamnă a mărturisit că este casnică, dar nu a fost mereu așa. Când și-a cunoscut soțul, lucra în turism pe litoral, iar meseria îi plăcea foarte mult.

„Îmi plăcea foarte mult pentru că totdeauna mi-a plăcut societatea, oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. E adevărat, la început am încercat să dau fetița la creșă, dar nu se adapta. Era mereu bolnavă și nu mânca. Așa că am rămas acasă. Singură. Soțul meu pleca mereu pe mare”, a declarat Maria Băsescu.

Ea a mai adăugat că era foarte tristă atunci când soțul ei era plecat pe mare. La un moment dat, în cursul interviului, și-a cerut scuze pentru felul în care vorbește.  „Chiar vreau să-mi cer scuze pentru felul în care mă exprim. Probabil că mă exprim greoi. Asta pentru că fooarte mult timp am vorbit numai cu câinele”, a spus fosta primă doamnă a României.

Întrebată care sunt regretele ei, soția lui Traian Băsescu a spus că regretă vremurile când mergea la serviciu, că îi lipsește agitația de pe atunci, și regret de asemenea faptul că nu a mai avut și al treilea copil.

 

Iată cum arată Maria Băsescu în tinerețe:

 

Sursa: unica.ro