A văzut că ceva se mișcă pe un perete și s-a apropiat cu teamă. S-a speriat când a văzut ce este, dar a filmat, să le arate și celorlalți:

Când ai impresia că ai văzut totul și că nimic nu te-ar mai putea surprinde, ei bine, s-ar putea să mai ai o surpriză care să te șocheze. Exact acest lucru i s-a întâmplat și lui Aaron Pomerantz, care a văzut ceva neobișnuit pe un perete.

Așa că a decis să vadă despre ce este vorba și a simțit greață și dezgust când a înțeles ce este acea formațiune care se mișca pe perete.

Zeci de larve de fluture erau adunate și formau un fel de floare ciudată sau de burete. Prin acest mecasnim, aceste larve se protejează într-un mod mai ciudat, dar eficient, de dușmanii naturali.

Aaron Pomerantz, care este un cunoscut biolog, a surprins această imagine neobișnuită în Peru, în luna august.

„Cu siguranță că m-a surprins foarte tare. Din ceea ce pot spune eu, acest comportament colectiv le oferă un avantaj și o șansă de supraviețuire mult mai mare. Mișcându-se în unison, probabil că apar a fi un animal mai mae, care ar putea speria orice prădător”, a dezvăluit Aaron.

Cei care au văzut aceste imagini au fost fie intrigați, fie dezgustați, însă mulți au fost fascinați de aceste creaturi.

„Fac călătorii în pădurile din Amazon de peste doi ani și de fiecare dată am reușit să găsesc ceva nou și interesant. „Nu știți niciodată ce veți găsi în regiunea cea mai biodiversă de pe planetă”, a mai spus el.

CITEȘTE ȘI: Toate aceste lucruri ar putea fi ale tale! Un milionar oferă conacul în valoare de 3 milioane de dolari și o mașină de lux, cu două condiții extrem de simple! Care sunt acestea:

Poate suna nebunește, însă cu numai 14 dolari ai putea deveni proprietarul unui conac englezesc din Devon, care vine la pachet cu un Rolls-Royce, 50000 de lire sterline în numerar și tot felul de alte bunuri, o pivniță cu vinuri scumpe, un teren de golf, un tractor și întreg personalul al casei pentru un an întreg.

Dacă te consideri o persoană norocoasă și ai câțiva bani care nu îți folosesc, mai exact 14 dolari, ai putea să intri în competiția „Win a Millionaire Mansion”, lansată de un milionar englez care caută să facă un profit, dar și să se distreze.

Proprietarul, care preferă să rămână anonim, vede această loterie neconvențională și ca o modalitate de a vinde proprietatea fără prea multă greutate și de a face visele cuiva norocoși să devină realitate.

Localizată lângă Tiverton, lângă Devon, proprietatea a fost construită la începutul anilor 1990 de către un om de afaceri și de către soția sa și până acum nu a fost pusă la vânzare.

„Am avut câteva momente minunate în casă, pe care am proiectat-o și am construit-o. Cu toate acestea, avem doi nepoți care trăiesc la patru ore distanță de noi și vrem să fim mai aproape de ei „, a dezvăluit proprietarul .

„Am crezut că vânzarea casei printr-o competiție ar fi un lucru distractiv de făcut și ar însemna că am putea să strângem bani pentru unele dintre organizațiile noastre de caritate favorite. Nu vrem să luăm totul. Vrem doar să ieșim cu hainele, lucrurile personale și fotografiile de familie. Asta înseamnă, de asemenea, că câștigătorul are o casă gata făcută în care să intre”, a mai spus bărbatul.

Ca să participi la această competiție, tot ce trebuie să faci este să răspunzi la o întrebare simplă. Iar dacă nu vei fi marele norocos, ai putea pleca de acolo cu un premiu de consolare de 10000 de lire sterline.