A văzut o gaură de iepure așa că, în joacă, a intrat în ea. Când a văzut către ce lume duce gaura a rămas înmărmurit! Așa ceva e nemaivăzut, a chemat poliția imediat

Un fotograf amator a descoperit o comoară istorică veche de 700 de ani, plimbându-se prin pădure în Shropshire, Marea Britanie.

Intrarea arăta ca o gaură de culcuș de iepure și de curiozitate s-a băgat în ea, după care a descoperit un așezământ subteran uman, vechi de 700 de ani.

Se pare că era ascunzătoarea celor care urmau codul Cavalerilor Templieri care au luptat în cruciade.

Ascunzătorile incredibile sunt la nici un metru adâncime în pământ lângă ferma unui țăran.

Uite imaginile uimitoare:CITEȘTE ȘI: Femeia asta și-a parcat mașina ilegal așa că au venit să îi tracteze mașina. A uimit internetul cu felul în care a reacționat. Genial!

O şoferiţă din Shanghai transformă o situaţie tensionată într-una amuzantă. Femeia observă că maşina personală i-a fost ridicată de o firmă de tractare. Aceasta se hotărăşte să plece efectiv de pe loc, tractând după ea maşina de remorcări.

Femeia s-a supărat foarte tare pe conducătorul camionului de tractări pentru faptul că îi ancorase maşina, un Chevrolet Captiva, dar nu s-a pierdut cu firea.

Ea parcase neregulamentar, însă dorea să scape acum de ridicarea maşinii din acel loc iar pentru acest lucru încerca să-l convingă pe angajatul firmei de tractări să elibereze roţile Chevrolet-ului.

Nu a reuşit cu vorba bună, prin urmare şoferiţa s-a suit în propria ei maşină şi fără să se uite înapoi, a demarat doar pe două roţi, rămânând legată de camion.

Nimeni nu se aştepta la aşa ceva, cu atât mai puţin şoferul camionului. Ideea de moment a şoferiţei a fost genială însă cu siguranţă va avea parte şi de repercusiuni.

Şoferul camionului nu a avut când să reacţioneze, în consecinţă nu a putut să o oprească pe şoferiţa cu pricina. Degeaba a alergat după maşina, efortul său a fost în zadar. Dacă la început situaţia era destul de tensionată, acum nu putem decât să ne amuzăm de cele întâmplate.

Sursa Pomotor

Iată aici momentul: