Accepți provocarea? Găsește ursul panda în 10 secunde! Mulți nu reușesc

Toată lumea iubește imaginile în care trebuie să descopere un anumit personaj sau un lucru, care se ascunde printre alte lucruri.

Unul dintre primele lucruri pe le învață copiii este să găsească obiecte ascunse. Acest lucru îi ajută la dezvoltarea creierului și, de ce să nu recunoaștem, este și foarte distractiv. Iar momentul în care descoperi răspunsul este unul care îi bucură pe toți cei care se joacă.

Artiștii Gergely Dudas și Max Knoblauch știu foarte bine acest sentiment, așa că au decis să creeze niște puzzle-uri ceva mai speciale, iar în scurt timp imaginile au devenit virale.

Doar aruncă o privire pe ele, pentru a vedea cât de atent ești. Deși par destul de simple, unele sunt mai grele decât ai putea crede.

1. Poți descoperi ursul panda în această imagine plină cu elefanți?

Ai putea crede că într-o imagine ca aceasta, ceva atât de simplu de identificat ca un urs panda este extrem de simplu de găsit. Însă aparențele pot înșela.

Și iată și răspunsul! E nebunesc cum un animal alb și negru se poate infiltra atât de ușor în mulțime.

2. Iar dacă ai descoperit primul urs panda, atunci trebuie să îl găsești și pe al doilea. Pare mai greu de descoerit în mulțimea de câini, dar sigur merită rezultatul.

Și iată unde se ascunde. Ba chiar ai putea spune că seamănă cu unul dintre cățeluși, nu e așa?

3. Lucrurile se complică, iar în această imagine nu mai există urși panda, ci hamsteri. Toți sunt hamsteri, cu excepția unuia.

Crezi că l-ai găsit? Uită-te mai atent. Dacă nu l-ai văzut, iată unde se află intrusul. Poate că ți-ai îndreptat privirea către personajul cu ochelari sau cel care are părul colorat, însă intrusul este altul:

4. Acum lucrurile devin și mai amuzante. Ai văzut vreodată caricaturile senatorului Bernie Sanders din Statele Unite ale Americii.

În imaginea de mai jos, se află Doc Brown, din „Back to the Future”, printre mai multe caricaturi ale celebrului senator.

Ai găsit intrusul? Dacă nu, iata-l în imaginea de mai jos:

5. În această fotografie cu iepurași simpatici, unul dintre ei are un ou în brațe.

Iată răspunsul:

CITEȘTE ȘI: A intrat într-un castel abandonat și a avut parte de un șoc! Ce comori a găsit înăuntru. A făcut imediat o mulțime de poze:

Fiecare persoană are un hobby. Unii preferă să meargă pe munte, alții la pescuit, iar multe femei adoră să petreacă ore întregi la cumpărături. Însă, un bărbat, are un hobby cel puțin ciudat, dar care i-a adus celebritatea.

Ransom Riggs, autorul romanului de succes Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, a plecat prin Europa pentru a explora castele vechi. Și nu orice fel de castele, ci mai ales cele care sunt abandonate.

După ce și-a terminat cartea de succes, bărbatul a decis să plece într-o aventură extraordinară, la capătul căreia a rămas cu multe amintiri.

Iar Belgia s-a dovedit locul perfect, deoarece sunt o mulțime de locuri care pur și simplu au rămas abandonate și în care este relativ ușor să intri, pentru a captura lucruri inedite.

Însă nimic nu avea să îl pregătească pentru ce va găsi într-un castel vechi.

O cutie în care erau împachetate lucruri pentru picnic, sculpturi și picturi, iar unele dintre lucruri pur și simplu păreau rupte din paginile cărții pe care abia o terminase.

Se pare că acolo locuise un artist, deoarece erau împrăștiate într-o încăpere o mulțime de recipiente cu vopsea și pensule.

Mobila rămăsese la locul său. Paturi, dulapuri, fotografii și icoane, iar ce l-a șocat cel mai mult pe Riggs au fost două pietre funerare așezate lângă perete. O adevărată comoară pentru un împătimit al aventurilor, nu-i așa?

Iată mai multe fotografii din interior: