Această familie și-a pierdut toate bunurile din cauza unei greșeli elementare pe care a făcut-o pe Facebook. Cum au fost păcăliți cei doi părinți

Se spune că trebuie să vedem mereu binele în oameni și să avem mai multă încredere în cei din jurul nostru, însă, din păcate, nu toată lumea este de bună credință.

La fel au crezut și Becky Szenk și Mark Higgins din Walsall, England, care și-au pierdut toate lucrurile din casă din cauza unei greșeli elementare.

Fără să își dea seama, familia a asistat la momentul în care bunurile lor în valoare de 13500 de dolari au fost mutate de către un bărbat pe care l-au angajat pe Facebook. Curând după acest moment, cei doi și-au dat seama că lucrurile lor au fost furate.

Dar cum a început totul? Ei bine, așa cum știm, rețeaua de socializare faimoasă în toată lumea nu servește numai pentru a posta fotografii, ci multe persone își oferă serviciile. Așa a făcut și bărbatul care a reușit să câștige încrederea tinerei familii și care a reușit să plece cu bunuri valoroase, precum inelul de logodnă al lui Becky, dar și certificatul de naștere al fetiței celor doi, pretinzând că mută obiecte cu mașina.


Cuplul a economisit toți banii pentru a achiziționa un pub care urma să fie noua lor locuință și loc de muncă, iar când cel care s-a recomandat a fi „Lee Green” a plecat cu bunurile lor într-un camion, cei doi au rămas cu nimic.

Lee Green si complicii lui au plecat cu congelatorul, mașina de spălat, dar și cu alte lucruri de valoare. Atunci când lui Mark i s-a părut că mută lucrurile foarte repede, aceștia i-au răspuns că așa se întâmplă, căci au multe cereri în acea zi și că trebuie să le onoreze pe toate.

Tot ce a rămas în urmă a fost televizorul familiei, pe care Becky și Mark au decis să îl aducă ei în noua casă.

„Bărbații mi-au zis în avans să pun toate lucrurile în cutii și să le pun etichete vizibile pe ele. Nu am realizat la acel moment, însă ei au luat cele mai valoroase lucruri la început.

Soții Higgins au așteptat în zadar mașina să vină și într-un târziu și-au dat seama că au rămas fără toate lucrurile. Așa au înțeles că trebuie ca lumea să verifice cu atenție dacă au nevoie de anumite servicii. Din păcate, hoții nu au putut fi găsiți.