Această femeie a mers la o petrecere, iar în timp ce dansa, a leșinat! Când medicii i-au văzut pantalonii, au aflat ce s-a întâmplat cu ea și i-au pus un diagnostic crunt

 

Jane Rylance este din Marea Britanie și are 52 de ani. Într-o zi, a fost invitată la petrecerea unui prieten. Ea a decis că va purta blugii ei negri, pe care i-a mai îmbrăcat de câteva ori înainte de acest moment. Atunci, ea a observat că îi stau prea strâmți. Chiar dacă o incomodau, ea a decis să îi poarte în acea seară, ceea ce i-a pus viața în pericol. Mai târziu, înspre seară, în timp ce dansa, femeia și-a pierdut cunoștința.

După ce și-a revenit, peste câteva minute, Jane a înțeles că trebuia să meargă acasă să se odihnească.

Dar a doua zi, când și-a văzut picioarele a rămas îngrozită. Acestea s-au umflat de câteva ori mai mult decât dimensiunea lor normal. Femeia a ajuns de urgență în spital, acolo, medicii au pus imediat diagnosticul: o tulburare cauzată de deteriorarea nervilor și mușchilor de la presiunea prea mare asupra țesutului.

Piciorul stâng a fost operat de urgență pentru a scădea presiunea asupra nervilor. „Medicii mi-au spus că am fost la un pas de moarte, dacă ajungeam cu o oră mai târziu, piciorul meu putea fi amputat!” a spus femeia.

După această intervenție, Jane a trebui să mai facă trei operații estetice. Ea a supraviețuit calvarului, dar cicatricile de pe picioare îi vor aminti mereu că a fost la un pas de moarte.

„Sunt foarte recunoscătoare că am rămas în viață, nicio modă nu merită coșmarul prin care am trecut. Nu voi mai purta blugi strâmți. Aceștia pot ucide, ar trebuie să conțină un avertisment pentru pericol.”, a declarat Jane.