Acest bunic și-a pierdut telefonul și toată familia s-a strâns să îl ajute să îl găsească. Atunci când nimeni nu mai credea că va fi găsit, bunicul le-a dat o veste care i-a șocat. Unde se afla mobilul bine ascuns:

Probabil că te-ai obișnuit deja să îți vezi părinții sau bunicii stângaci în ceea ce privește tehnologia de astăzi. Bineînțeles că există și excepții, dar cei mai mulți dintre aceștia sunt de multe ori amuzanți pentru că nu se pricep la unele lucruri extrem de simple.

În ziua de azi, aproape fiecare adult de acolo are un telefon mobil „lipit” de mâna lor aproape în orice moment. Unii sunt dependenți de telefon și este o adevărată tragedie dacă se întâmplă ceva cu el, pentru că simțim că nu putem funcționa fără el.

Când rămânem fără mobil sau bateria este epuizată, intrăm în panică pentru câteva momente. Cel mai rău lucru rămâne, însă, acela în care îți pierzi telefon și știi că este în imediata vecinătate.

Un filmuleț cu un bunic a devenit viral pe internet și a făcut milioane de oameni să râdă și are legătură cu un telefon mobil.

Bunicul își pierde telefonul în casă și toată lumea poate auzi că sună, însă nimeni nu pare să îl găsească. Toată familia se adună pentru a-i da o mână de ajutor, iar momentul se transformă în ceva extrem de amuzant. Familia exclude imediat locurile evidente. Nu este afară și nici în buzunare.

În cele din urmă, familia ajunge la bucătărie și formează din nou numărul bunicului. Chiar dacă părea imposibil, mobilul este găsit în pantoful stâng al bunicului, un loc în care nimeni nu căutase.