Adelina Pestrițu a anunțat care va fi numele fetiței ei!

Adelina Pestrițu a dat totul din casă! Naște în august și a anunțat cum își va boteza fetița! Așa nume, mai rar… Ți-ai boteza copilul așa?!

Doar câteva luni o mai despart pe Adelina Pestrițu de momentul minunat în care își va ține în brațe fetița! Luna august va fi extrem de specială pentru ea fiindcă va primi pe lume primul ei copil, care va primi, așa cum se aștepta toată lumea, un nume extrem de special. Vedeta a dezvălui cum va fi botezată micuța ei.

„După seri întregi petrecute pe internet în căutarea numelui pentru micuţă, am căzut de comun acord să o numim Zenaida-Maria. Este de origine grecească şi provine de la numele Divinităţii Supreme din mitologia greacă, Zeus. Semnificaţia numelui este lumina, cer luminos. Sigur îi va plăcea. Ne-am dorit mult să fie un nume rar întâlnit şi plăcut auzului, iar noi îl considerăm special şi potrivit pentru îngeraşul nostru”, a fost declaraţia Adelinei Pestriţu, potrivit Viva!.

CITEȘTE ȘI: 

„Aș fi o femeie fericită, dar nu, nu pot!” Adelina Pestrițu a făcut o mărturisire neașteptată

Multe persoane au probleme cu trezitul dimineața, iar Adelina Pestrițu nu reprezintă o excepție. Vedeta a mărturisit că ar fi o femeie fericită dacă ar putea să se trezească la ora 11.00.

Adelina Pestrițu le-a mărturisit fanilor ei într-un filmuleț pe o rețea socială că urăște trezitul dimineața.

„Teoretic şi practic urăsc trezitul de dimineaţă. Dacă aş putea să mă trezesc în fiecare zi la ora 11, aş fi o femeie fericită, dar nu, nu pot. Asta e!”, a spus vedeta.

Recent, Adelina Pestrițu a primit titlul „More thank Pink” din partea Fundației Renașterea, ca urmare a implicării sale în campania de informare desfășurată pe parcursul lunii octombrie- Luna de Luptă împotriva Cancerului de Sân.

Din solidaritate față de femeile bolnave de cancer și ca semnal de alarmă pentru toate femeile din țara noastră, Adelina Pestrițu a purtat artocle vestimentare și accesorii roz, zi de zi, toată luna octombrie și a transmis mesaje legate de prevenția și depistarea precoce a cancerului prin intermediul site-urilor de socializare, a blogului sau și intervențiilor sale în mass media.

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI: 

La 7 ani de la divorț, Adelina Pestrițu a rupt tăcerea! Nu a fost niciodată așa de sinceră! Declarații incredibile

Adelina Pestrițu a vorbit sincer despre anumite detalii din viața ei și și-a surprins fanii.

Nimeni nu se aștepta să cunoască această latură a vedetei.

Aceasta a vorbit despre credință, ajutor și iubire. Bruneta nu regretă nimic din tot ceea ce a făcut până în acest moment al vieții sale. „Sunt o romantică incurabilă!”

Întrebată care a fost cel mai frumos gest făcut din dragoste, vedeta nu a ezitat să răspundă: „Fac multe gesturi frumoase din dragoste. Într-o relație faci o grămadă de lucruri frumoase pentru partenerul tău. Aș fi capabilă să-i dau haina de pe mine! Sunt capabilă să fac orice pentru confortul partenerului meu, pentru a-i demonstra toată dragostea mea”, a declarat Adelina Pestrițu într-un interviu.

Mai mult decât atât, Adelina Pestrițu a spus ce stil de viață are și cum reușește să se păstreze în formă!

„Îmi place să mă bucur de viață, chiar dacă asta se întâmplă o dată la nu știu cât timp, dar să știi că nu mă feresc de bombele calorice, nu mănânc în exces.”

Adelina Pestru este și o fire credincioasă, deși nu lasă niciodată la vedere această latură a sa:„Dumnezeu așază lucrurile cum numai el știe”, iar acest lucru i-a fost demonstrat de mai multe ori și chiar dacă unii oameni au vrut să-i facă rău de-a lungul timpului, bruneta nu le-a plătit „cu aceeași monedă”.

Sursa: a1.ro