Alexandra Stan este pregătită să devină mamă

Alexandra Stan şi iubitul ei, Bogdan, se află în Statele Unite, unde sunt implicaţi în mai multe proiecte, dar îşi trăiesc şi viaţa superbă. Alexandra Stan a mărturisit de curând că își dorește să devină mamă și că este pregătită pentru asta.

Alexandra Stan se bucură de aprecierea unui public numeros, atât pentru cariera sa muzicală, cât şi pentru ipostazele sexy în care se pozează. Artista se află în America şi pare că îi merge din plin.

 

Alexandra Stan își dorește mult un copil și este pregătită să devină mamă

Într-un interviu acordat revistei Viva, Alexandra Stan a mărturisit care sunt intențiile ei în plan personal. Ea spune că a vorbit concret cu iubitul ei și că au ajuns la concluzia că vor să devină părinți cât mai curând posibil. ”Daa, foarte mult (n.r. – un copil). Chiar am discutat despre asta. Când va veni un bebe, îl vom primi cu toată iubirea noastră. Mai ales că noul meu album se numește „Mami”, clar sunt pregătită și pentru acest pas, de a deveni mamă. Dar, după cum am zis, lăsăm lucrurile să vină de la sine, să fim și noi surprinși de ceea ce ne-a pregătit Universul”, a spus artista.

Alexandr Stan a mărturisit și cum arată o zi din viața ei, pe Ocean. ”Este o zi perfectă! De fapt ziua mea perfectă înseamnă să fiu undeva lângă apă. Eu sunt copilul marii, iubesc apă, soarele și căldură. Ne-am mutat în Los Angeles în septembrie, când în Europa deja venise toamna și soarele își cam arată dintii.

Locuim lângă plajă, de la geamul nostru se văd oceanul și faleza ideală pentru plimbările cu bicicleta. Ne place mult vremea, oamenii sunt foarte relaxați, iar Los Angeles-ul este cunoscut și drept „raiul artiștilor”, asta pentru că ai numeroase oportunități. A fost mai greu la început să ne acomodăm cu mâncarea, care conține foarte mult zahăr, dar, noi fiind vegetarieni, chiar avem noroc că în L.A. sunt multe variante pentru mâncarea vegetariană”, declarat Alexandra Stan.

Sursa: cancan.ro

 

 

CITEȘTE ȘI:

Anunțul făcut de Tonciu după cearta cu Daniel. Soțul a părăsit domiciliul conjugal

S-au îmbrâncit într-un club de fițe și au făcut mare scandal. Pare că soțul ei nu a suportat și a părăsit domiciliul conjugal. Iată ce anunț a făcut de Andreea Tonciu, după cearta cu Daniel.

Weekendul trecut nu a trecut fără scandal în lumea mondenă. Dacă Simona Trașcă s-a luat la bătaie într-un club de fițe, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au certat și au făcut la rândul lor scandal la Loft. El a vrut să o ia cu forța acasă pe petrecăreața brunetă, dar ea a vrut să rămână să se distreze la mare, susțin surse apropiate de cuplu. Nervos, bărbatul s-ar fi întors la București și și-ar fi făcut bagajele. El ar fi plecat din casa în care locuia alături de Andreea și de fetița lor.

La o zi după scandalul de la Loft, care nu a trecut fără ceva îmbrâncituri serioase, conform spuselor martorilor, Tonciu a postat pe Facebook un mesaj extrem de emoționant, însoțit și de o poză în care bruneta apare alături de fiica sa. Vedeta pare să regrete cele întâmplate între ea și soț, concentrându-se acum pe fructul iubirii lor.

Iată mesajul ei, pe care l-a publicat în jurul orei 1:00 dimineața, în ziua de luni, 30 aprilie:

„Să fii mamă este o alegere pe care o faci în fiecare zi, de a pune fericirea și mulțumirea altcuiva înainte celei proprii, să înveți lecții grele, să faci lucrul corect (chiar și atunci când nu ești sigură care este acestea) și să te ierți tot mereu pentru că faci totul greșit”, a scris Andreea Tonciu pe Facebook.

Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, ar fi plecat de acasă după ce a prins-o pe brunetă distrându-se la Loft, în Mamaia. Potrivit „gurilor rele”, el i-ar fi interzis vedetei să se mai ducă la petreceri. Andreea nu a acceptat să stea acasă în minivacanța de 1 mai, astfel că a plecat cu fetele la mare. Auzind că soția lui se distrează pe mese la Loft, Daniel Niculescu s-a dus după ea, să o ia cu forța acasă. S-a lăsat cu scandal, iar bruneta nu a vrut să vină acasă. Drept urmare, bărbatul a plecat la București și și-a făcut bagajele, mutându-se din căminul conjugal, scrie cancan.ro.

„Eu am venit acum la mare să mă distrez, nu să vorbesc despre problemele mele din familie. Am venit la mare de 1 mai. Cu prietenii mei, cu sora mea…distracție. Soțul meu este plecat cu treabă și nu a putut să vină.”, a declarat Tonciu pentru sursa citată. Întrebată dacă Dani are curaj să o lase singură la mare, Tonciu a răspuns vehement: „Dacă sunt aici vă dați seama că are încredere, dar na…”.