Anamaria Prodan s-a urcat ieri într-un avion cu direcția Dubai! Când a văzut cine s-a așezat lângă ea, prezentatoarea TV a crezut că nu e adevărat! I-a făcut repede o poză

Zilele acestea, Anamaria Prodan se află în Abu Dhabi, unde soţul ei, Laurentiu Reghecampf antrenează fotbaliştii de la echipa Al Wahda. În timpul unui zbor cu avionul, sexy-impresara a călătorit alături de un cunoscut campion mondial la bodybuilding. Fericită de întâlnire, românca a imortalizat momentul şi a făcut publice imagini care le-au înnebunit pe doamne şi domnişoare.

Aflată pe un aeroport din capitala Emiratelor Arabe Unite, Anamaria Prodan a fost surprinsă după ce a observat cine se află în același avion cu ea. Nu doar că e un sportiv renumit, ci și prietenul ei. Este vorba despre Ahmad Almadani, campion mondial la bodybuilding. Cei doi s-au fotografiat împreună, iar zâmbetul larg de pe feţele amândurora vorbeşte despre bucuria de a se revedea.

După ce a făcut publică fotografia, soui Laurenţiu Reghecampf a urcat pe Instagram atât o poză cu prietenul ei musculos, cât şi o filmare făcută la una dintre competiţiile la care a participat Ahmad Almadani.

„Ahmad Almadani! Tu eşti cel mai bun, prietenul meu! Sunt mândră de tine!”, a scris Anamaria Prodan în dreptul clipului de mai jos.

AHMAD ALMADANI! U are THE BEST my friend!PROUD OF U!

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

#lovemyfriends❤️ #ahmadalmadani

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

 

Sursa: cancan.ro 

CITEȘTE ȘI: Anamaria era stewardesă în Orient când l-a cunoscut pe Lucian și s-au îndrăgostit pe loc! Dar surpriza a venit trei luni mai târziu…El s-a urcat în avion pe tura ei și… E ireal ce s-a întâmplat!

Anamaria Poenariu, o româncă angajată ca stewardesă la o companie aeriană arabă, a fost protagonista uneia dintre cele mai frumoase cereri în căsătorie.

Stabilită în Dubai, Anamaria a cunoscut în urmă cu trei luni, un român, pe nume Lucian, stabilit la la Manchester (Anglia). Cei doi s-au întâlnit în pauza dintre zborurile ei. Anamaria și Lucian s-au îndrăgostit pe loc, iar miile de kilometri care îi despărțeau nu au stat în calea iubirii lor. După doar trei luni de relație, din care doar câteva săptămâni petrecute efectiv împreună, Lucian a decis să se mute în Dubai cu Anamaria.

Pe 31 ianuarie, stewardesa româncă a avut un zbor de la Lisabona spre Dubai, zbor în care s-a îmbarcat și Lucian pentru a se muta definitiv cu ea. Însă, Anamaria nu se aștepta la surpriza imensă pe care i-a făcut-o iubitul ei în timpul acelei curse.

Pentru Lucian, emoțiile abia acum încep. Compania aeriană pentru care iubita lui lucrează fiind una arabă, aceasta are o politică foarte strictă. Tânărul se temea că dorința lui de a o cere pe Anamaria de soție, în timpul programului său de lucru, nu va fi acceptată de restul echipajului de zbor. Dar a rămas plăcut surprins de cooperarea pilotului și a celorlalți însoțitori de bord.

„A vorbit cu colegii mei și a aranjat totul, deși zbura prima dată cu această companie. A fost ceva extraordinar, chiar căpitanul a făcut anunțul. Erau 270 de pasageri pe acea cursă și toți au aplaudat. Am zis ‘Da!’ cât am putut eu de tare”, a povestit Anamaria.

Cei doi își trăiesc acum povestea de iubire în Dubai și, după ce le va trece starea de euforie, vor începe pregătirile de nuntă, care va fi în România.

 

Sursa: unica.ro