Anca Serea a suferit în tăcere. S-a aflat ce boală are soția lui Adrian Sînă: „Ultima oară când mi-am făcut analizele…”

Anca Serea nu trece prin cele mai bune momente. După ce în urmă cu aproximativ o lună ajungea pe patul de spital, problemele medicale nu s-au rezolvat nici acum pentru soția lui Adi Sînă.

Prezentă zilele trecute la un eveniment monden, Anca Serea a mărturisit ce boală are și ce tratament urmează pentru a se vindeca. Aceasta suferă se anemie severă și pare că nici până în ziua de astăzi nu și-a rezolvat carențele de vitamine din organism.

„Dacă iau pastile am imediat senzație de vomă. Organismul meu nu acceptă pastilele, tratamentul cu fier, așa că medicii au decis să mi-l facă injectabil, prin perfuzie. Merg săptămânal la spital, de obicei sâmbătă când am programul mai lejer, pentru a mi se administra doză de tratament indicate de medic. Ultima oară când mi-am făcut analizele, atunci când nu m-am simțit bine și am ajuns la spital, aveam valorile hemoglobinei foarte mici. Erau de 0,7 și în mod normal ar trebui să fie peste 0,10- 0,11. Indiferent ce mănânc valorile acestea nu se schimbă, așa că s-a ajuns la tratament injectabil, intravenos. Când merg la spital stau două ore. Este singura soluție de a remedia anemia, de a ridica valorile fierului. Sper să dea rezultate. Oricum, mă simț mult mai bine acum”, a declarat Anca Serea.

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI: Puțini știu, dar Adrian Sînă nu e primul bărbat din viața Ancăi Serea! Vedeta a spus adevărul gol-goluț despre fostul partener de viață, cu care are doi copii: „N-am fost niciodată…”

 

Anca Serea formează în prezent o familie cu Adi Sînă. Ea a mai avut o relație cu un bărbat, pe nume Filip, cel care i-a dăruit doi copii, dar adevărul despre fostul partener de viață este că acesta nu i-a fost niciodată soț cu acte în regulă.

Anca Serea este căsătorită cu artistul Adrian Sînă și are cinci copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah sunt copiii pe care Anca i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Dar vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în urmă cu 7 ani.

„Eu nu am fost niciodată măritată. Eu cu Filip am fost logodiţi în faţa Domnului, dar nu a fost o ceremonie clasică”, mărturisea Anca Serea în urmă cu ceva ani, la o emisiune de televiziune.

„Înainte să mergem la Berlin să ni se dea diagnosticul de cancer, Filip a făcut de 9 ori analizele în România şi din toate reieşea că este perfect sănătos“, a povestit Anca Serea. „Am făcut tot ce se putea pentru a-l salva pe Filip. Am mers inclusiv în India şi în China. A făcut cure bazate pe plante, tratamente cu foc. Eu cred că atunci când ne îmbolnăvim, suntem datori sa facem totul în primul rând pentru cei ce ne iubesc şi apoi pentru noi“, își amintea prezentatoarea de televiziune cu ceva timp în urmă.

„După ce a murit Filip, am simţit mult timp prezenţa spiritului lui lângă noi. Acum nu-l mai simt…”, mai spunea ea.

Sursa: libertatea.ro