Andreea Bănică s-a pozat cum doar soțul ei o vede

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au plecat în vacanță, în Grecia. Cei doi sunt absolut îndrăgostiți de teritoriul elen, unde se duc ori de câte ori au ocazia. Artista a preferat să-și petreacă minivacanța de 1 mai pe alte meleaguri, nu în cluburile de fițe de pe litoralul românesc, așa cum a mărturisit chiar ea.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea se duc în fiecare an în Grecia. Cântăreața a mărturisit că această țară o surprinde de fiecare dată și că nu s-a săturat să se tot ducă acolo. Artista și-a etalat silueta de invidiat pe plajele din Grecia, într-un costum de baie care i-a scos în evidență formele. Chestionată de fani cu privire la locul unde se relaxează, vedeta le-a spus că nu poate renunța la Grecia.

 

Andreea Bănică își face mereu vacanțele în Grecia

„Cum facem că toți caută Grecia? Eu merg an de an și nu m-am săturat. În fiecare an descopăr locuri noi, nepopulate și sălbatice din cale afară. Ce mi-aș dori eu să crească la noi peste tot portocali, smochini, lămâi, plante aromatice. Să văd apa mării de un albastru ideal. Vezi? Depinde ce-ți place. Poți merge la cluburile noastre de la malul mării, poate îți place mai mult”, i-a scris Andreea Bănică unei fete care i-a comentat la pozele de pe Instagram.

Andreea Bănică e îndrăgostită de natură și s-a pozat cu toate florile care i-au ieșit în cale. Artista este fascinată de peisajele grecești și spune că descoperă mereu ceva nou care să o uimească.

„Natura mă uimește și mă bucură în fiecare zi! Ce frumusețe!”, a scris Andreea Bănică pe Facebook.

Sursa: cancan.ro

 

 

Citește și:

Andreea Bălan se destăinuie. De ce l-a ales pe George Burcea, soțul ei

Cântăreața Andreea Bălan a oferit amănunte despre viața și cariera sa și despre cât de greu i-a fost să se reinventeze din punct de vedere profesional.

Andreea Bălan, care este căsătorită cu actorul George Burcea, este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și făcea parte din trupa Andre. După ce a ales o carieră solo, Andreea Bălan, mama unei fetițe, a muncit din greu pentru a rămâne în atenția publicului și pentru a aduce mereu ceva nou pe piața muzicală din țara noastră.

Despre cariera sa, dar și despre cum l-a ales pe George Burcea să-i fie soț a vorbit vedeta într-un interviu pentru emisiunea Star Chef, de la Antena Stars.

„În câţiva ani am reuşit să construiesc ceva. Mi-am pus viaţa în primul album, toate frustrările mele mi le-am pus, eram şi brunetă, au fost 2-3 ani. E mai greu să te reinventezi, pentru că de la zero oamenii nu au prejudecăţi de tine, dar e foarte greu să schimbi percepţia unor oameni…

 Când am câştigat trofeul şi am fost la concursul de dans din Mexic, a fost foarte greu. Întorcându-mă în ţară, am zis că vreau să cânt şi să fac show. Publicul are parte de altceva. Toate astea au fost prin muncă. Atunci a trebuit să compensăm lipsa tehnicii…

E foarte greu să găseşti oameni determinaţi… Eu vreau să am în jurul meu oameni ambiţioşi ca mine…

 Acum două săptămâni am mâncat shaorma, mi-a adus George. L-am ales la un casting, aveam nevoie de un bărbat frumos pentru un videoclip, am cerut de la o agenţie poze şi l-am ales pe el. Mi s-a părut că se potriveşte. Mi s-a părut sincer şi liniştit. Aveam nevoie de cineva care să-mi ofere linişte acasă”, a explicat Andreea Bălan.

Pe pagina sa de Facebook, Andreea Bălan le-a explicat fanilor săi că pentru ea nu există în vocabular cuvintele blazare și lene și că muncește enorm pentru ca fiecare show al ei să fie perfect din toate punctele de vedere.

“La fiecare concert, pun aceeași forță, pasiune, determinare că și cum ar fi primul concert. Cred că doar așa reziști în timp, cu reset și de la capăt, ca și cum trebuie să arăți tot ce ai mai bun de fiecare dată. Pe scenă, uit de tot și de toate, sunt acolo trup și suflet și trăiesc totul la o intensitate maximă. Nu cunosc cuvintele blazare și lene, ci performez cum pot eu mai bine”, a afirmat cântăreața.