Andreea Berecleanu și soțul ei sunt două persoane extrem de ocupate, dar acum au fugit două zile departe de ochii lumii. Unde și-au făcut cuibușorul:

Andreea Berecleanu și partenerul ei de viață au plecat în weekend departe de ochii curioșilor. Cei doi au petrecut două zile romantice în Bulgaria. Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu formează un cuplu cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi s-au cătorit în luna noiembrie a anului 2016.

Vedeta și partenerul ei de viață au profitat de weekend-ul liber și au mers să se relaxeze departe de ochii curioșilor. Au ales un loc unde au avut parte de liniște, dar și de intimitate. Andreea Berecleanu și Constantin Stan au mers la Balcic, la vecinii bulgari.

„Un weekend perfect la Balcic, lăsând in spate agitația de pe litoralul nostru. Aproape două zile de soare, puțină ploaie, istorie, distracție, mâncare buna, prieteni. Nu simțim oboseala deloc…”, a spus prezentatoarea de televiziune.

Vedeta și medicul estetician Constantin Stan s-au simțit perfect împreună și s-au bucurat din plin unul de prezența celuilalt.

Sursa: libertatea.ro

 

 

CITEȘTE ȘI:

„Aș fi o femeie fericită, dar nu, nu pot!” Adelina Pestrițu a făcut o mărturisire neașteptată”

Multe persoane au probleme cu trezitul dimineața, iar Adelina Pestrițu nu reprezintă o excepție. Vedeta a mărturisit că ar fi o femeie fericită dacă ar putea să se trezească la ora 11.00. Adelina Pestrițu le-a mărturisit fanilor ei într-un filmuleț pe o rețea socială că urăște trezitul dimineața.

„Teoretic şi practic urăsc trezitul de dimineaţă. Dacă aş putea să mă trezesc în fiecare zi la ora 11, aş fi o femeie fericită, dar nu, nu pot. Asta e!”, a spus vedeta.

Recent, Adelina Pestrițu a primit titlul „More thank Pink” din partea Fundației Renașterea, ca urmare a implicării sale în campania de informare desfășurată pe parcursul lunii octombrie- Luna de Luptă împotriva Cancerului de Sân.

Din solidaritate față de femeile bolnave de cancer și ca semnal de alarmă pentru toate femeile din țara noastră, Adelina Pestrițu a purtat artocle vestimentare și accesorii roz, zi de zi, toată luna octombrie și a transmis mesaje legate de prevenția și depistarea precoce a cancerului prin intermediul site-urilor de socializare, a blogului sau și intervențiilor sale în mass media.

Întrebată care a fost cel mai frumos gest făcut din dragoste, vedeta nu a ezitat să răspundă: „Fac multe gesturi frumoase din dragoste. Într-o relație faci o grămadă de lucruri frumoase pentru partenerul tău. Aș fi capabilă să-i dau haina de pe mine! Sunt capabilă să fac orice pentru confortul partenerului meu, pentru a-i demonstra toată dragostea mea”, a declarat Adelina Pestrițu într-un interviu.

Mai mult decât atât, Adelina Pestrițu a spus ce stil de viață are și cum reușește să se păstreze în formă!

„Îmi place să mă bucur de viață, chiar dacă asta se întâmplă o dată la nu știu cât timp, dar să știi că nu mă feresc de bombele calorice, nu mănânc în exces.”

Adelina Pestru este și o fire credincioasă, deși nu lasă niciodată la vedere această latură a sa:„Dumnezeu așază lucrurile cum numai el știe”, iar acest lucru i-a fost demonstrat de mai multe ori și chiar dacă unii oameni au vrut să-i facă rău de-a lungul timpului, bruneta nu le-a plătit „cu aceeași monedă”.