Andreea Marin a izbucnit în lacrimi de bucurie. Ce motive i-a dat fiica ei:

Andreea Marin îndeamnă mereu oamenii să prețuiască viața și să se bucure de ea la capacitate maximă. Însă la rândul ei are motive de fericire. Atfel că, la premierea școlară a fiicei ei a izbucnit în lacrimi deoarece Violeta i-a pregătit o surpriză.

Vedeta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a povestit ce bucurie i-a făcut fiica ei la finalizarea anului școlar. Fiica Andreei Marin a fost premiată și a primit o coroniță, iar mama ei s-a umplut de bucurie.

„Parcurgi orașul aglomerat cu inima strânsă că nu vei ajunge la timp, intri în sală abia respirând de atâta grabă, o cauți cu privirea, apoi îți vezi copilul urcând pe scenă cu zâmbetul înflorind pe chip, de bucurie că ai reușit… Iar dascălul se apropie și îți șoptește: „ne-a rugat să nu începem cumva fără mami, că ea nu începe înainte să ajungeți, ne-a spus că pentru dvs. a pregătit proiectul-surpriză de sfârșit de an…”

Momentul acela când realizezi că timpul a trecut, că poate face lucruri mari în taină, singurică, doar să te surprindă, și te simți iubită, prețuită cu adevărat… Clipa aceea de mândrie când îi vezi coronița așezată pe cap… Azi am avut lacrimi. De bucurie, fără margini. A fost ziua noastră, suflet lângă suflet. Ea e coronița mea. O aură violet”, a scris Andreea Marin.

Sursa: click.ro

 

 

Citește și:

După Bianca și Victor, un alt cuplu celebru se desparte! A răbdat cât a răbdat, dar a ajuns la final! Vedeta pus punct relației cu tatăl copilului ei!

Andreea Podărescu a trăit o poveste de dragoste minunată alături de George, cel alături de care are și un copil mic, dar acum Andreea este ce acare a pus capăt relației! Cea care a făcut totul public a fost chiar ea, pe Facebook, unde a precizat că este „SINGLE”!

Fostul model a scris în urmă cu ceva vreme un mesaj pe Facebook unde a explicat fanilor săi prin ce trece: „Dragii mei, sunteţi prietenii mei, ma ştiţi cu bune şi cu rele! As vrea sa va aduc si vouă la cunostinta faptul ca o domnisoara, la fel de cunoscuta voua… prin diverse moduri de afirmare, isi doreste sa-mi lase copilasul de 9 luni fara o figura paterna in viata lui, fara cel pe care atunci cand il vede i se luminează chipul! Sunt mama, o mama care-si da viata pentru copilul ei in orice secunda si care se lupta si cu muntii pentru cel pe care l-a purtat in pântece 9 luni!” declarase Andreea Podărescu pe Facebook.

Vă amintim că despărțirea vine după scandalul în care a fost implicată Iuliana Luciu, care a fost acuzată de către Andreea că vrea să îi fure iubitul cu care Iuliana a avut o relație în trecut. „Mi-e milă de tine. Sincer îţi spun că ai nutrit o obsesie faţă de un om care iubeşte o altă femeie, adică pe mine, şi care m-a cerut de nevastă în fiecare zi”, a fost o parte din mesajele pe care Andreea i le-a trimis Iulianei.