Andreea Marin a plâns cum nu a mai făcut-o niciodată! Abia acum a spus adevărul cutremurător despre starea ei de sănătate: „Vreau să-mi văd fata mireasă…”

Andreea Marin a participat ieri la un eveniment dedicat femeilor bolnave de cancer, loc unde a întâlnit o victimă a acestei boli, iar după un schimb de replici, au renunțat amândouă la perucă, iar vedeta a izbucnit în lacrimi. Nu a mai ținut cont de nimic, a citit durerea în ochii femeii și au năpădit-o lacrimile. La scurt timp după aceste scene dureroase, vedeta a vorbit în direct despre problemele din viața sa.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că n-am trecut prin asta, dar am 5-6 operații la activ și pe de altă parte văd în jurul meu prin natura muncii mele atâtea situații comparabile cu ceea ce am aflat astăzi, nu pot să stau cu mâinile în sân. Cred că fiecare om are o datorie în viață sau are un dar al său și dacă darul meu e să transmit, să dau cât mai departe un mesaj, o idee bună, gândește-te câte femei vor vedea imaginile ăstea și poate că în inima lor, în mintea lor se va trezi acea nevoie, vor înțelege în adâncul sufletului lor nevoia de a merge la timp, de a se informa la timp”, a spus Andreea Marin.

Prezentatoarea TV a explicat, mai apoi, pe pagina personală de Facebook, că această experiență a fost „una dintre cele mai profunde și emoționante momente trăite în această viață”. De asemenea, Andreea s-a și demachiat, pentru prima dată în văzul tuturor, pentru ca ea și Raluca să transmită un mesaj puternic. „Nu țin minte, în cei 25 de ani de când fac televiziune, să mă fi demachiat vreodată în văzul tuturor, pur și simplu din cochetărie feminină. (..) Raluca, însă, a făcut totul să fie atât de firesc! Am întrebat-o de ce a ales asta. Și a răspuns: ‘Pentru că trebuie să ne simțim frumoase, iubite și puternice, și fără mască!’ Ce mesaj puternic, inspirațional și curajos, într-o lume în care nu ne mai întâlnim noi între noi, ci doar cu măștile noaste”, a scris Andreea pe Facebook.

Andreea Marin este una dintre vedetele autohtone care nu a avut o viață în nuanțe de roz, ba mai mult, ea a trăit multe suișuri și coborâșuri, dar tocmai de aceea a învățat să se bucure de fiecare clipă de parcă ar fi ultima, în același timp găsind și puterea de a continua mereu. Sperăm ca acesta să fie cazul și de această dată.

Recent Andreea Marin s-a confruntat cu mai multe probleme la nivelul organului inimii, iar medicii au considerat că este suficient de grav pentru a o interna. După ce starea ei s-a stabilizat, prezentatoarea TV a transmis un mesaj prin intermediul unui post de televiziune, având lacrimi în ochi. Iată declarația ei:

„Ce poate să-i schimbe unei femei viaţa, în mod radical? Când toate par să se aşeze ce ar mai putea întoarce universul ei cu susul în jos şi de ce? De fapt, cred că mai potrivit decâst să încep cu frământările mele ar fi să spun că, pentru mine, femeia este un semn de întrebare. Ce poate să îmi schimbe radical modul de a vedea lucrurile, de a-mi pune întrebările de zi cu zi. Poate un accident grav sau o veste poate chiar bună, un divorţ, o împlinire, un om drag ce devine înger neaşteptat. Eu le-am trăit pe toate, o viaţă traversată de momente de cotitură. Aş putea spune că nu m-am plictisit de loc şi nici în acest moment al vieţii mele nu am răgazul să o fac”, a spus Andreea Marin.

În plus, vedeta a mărturisit că este conectată la un aparat menit să-i monitorizeze inima: „Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat prin multe fire, agatate permanent de corpul meu si conectate la un aparat prietenos, menit sa-mi monitorizeze inima. Mi-ati tot dat emotii in ultimii 25 de ani, dar stiu, stiu, si eu voua… asa ca voi sta linistita si nu va speriati ca nu ma gasiti la telefon, mail sau … la usa, iau o binemeritata pauza pana redevin om normal. Un gand bun si sanatate, ca-i mai buna decat toate! Multumesc pentru intelegere si acest scurt ragaz.”, a scris Andreea Marin pe Instagram.