Andreea Tonciu, primele declaraţii despre sarcină! S-a spus că e gravidă din nou şi acum a rupt tăcerea: „Ce o vrea Dumnezeu…”

Andreea Tonciu a vorbit pentru prima dată despre zvonurile potrivit cărora s-ar pregăti să devină mămică din nou. Bruneta a spus că-şi doreşte al doilea copil şi că nu contează deloc dacă acesta va fi fetiţă sau băiat.

Andreea Tonciu a mărturisit că viaţa ei s-a schimbat complet de când a devenit mămică şi că este dependentă de fiica ei, Rebecca. Bruneta a subliniat că nu este însărcinată, deşi s-a speculat de nenumărate ori acest lucru. Cu toate astea, fosta asistentă TV susţine că în cinci ani îşi doreşte să mai aibă un bebeluş.

„Viaţa mea s-a schimbat foarte mult. Nu mai sunt Andreea Tonciu pe care o ştiaţi voi. M-am schimbat în bine. Sunt o mamă foarte grijulie. Sunt foarte depedentă de fata mea. Spune: mama, tata, papa. Prima dată a spus „Ego”, numele căţelului. Să ştii deocamdată nu mă gândesc să fac un copil. Toată presa a speculat că sunt însărcinată. Nu sunt însărcinată, sunt o mamă care găteşte foarte mult şi mănânc chiar foarte mult. Sunt foarte slabă. Nu merg la sală, nu ţin regim, mănânc orice, când vreau. Am dat-o pe Rebeca la grădiniţă. O să mă apuc de un job nou. Îmi fac o firmă de organizări evenimente. E foarte ok că mi-am luat un soţ mai tânăr. Eu pot să îl modelez pe el pentru că sunt mai mare. De la el învăţ să fiu foarte calmă, sunt vulcanică. Peste cinci ani mă văd probabil cu încă un bebe. Ce o vrea Dumnezeu, dar nu acum”, a declarat Andreea Tonciu.

Sursa: cancan.ro

 

CITEȘTE ȘI: Nu a mai fost văzută la TV, nici pe la evenimente. Acum a ieșit la iveală tot adevărul despre Andreea Tonciu. Păi ce femeie ar suporta așa ceva?! La un an de la nuntă, o veste îi lasă mască și pe prietenii lor

 

A devenit femeie de casă, în momentul în care i-a zis „da” iubitului său, Daniel. Andreea Tonciu are interzis la tv și iese din casă doar cu aprobarea soțului său. Pe conturile de socializare n-a mai postat nimic de luni bune.

Cândva, era o prezență obișnuită a micului ecran. Dar și a evenimentelor mondene.

De când însă s-a măritat și a devenit și mama unei fetițe, viața Andreei Tonciu, devenită Niculescu, s-a schimbat radical. Bruneta a dispărut total din peisajul monden autohton. Ea mai apare, ce-i drept, sporadic pe la diverse prezentări, unde însă stă foarte puțin și doar cât să-și facă treaba și să-și încaseze onorariul. Motivul? Soțul său, Daniel, este cel care a pus „picioru-n prag”.

Mai întâi, el i-a interzis Andreei să mai meargă la emisiunile tv și să nu mai semneze niciun fel de contract, cu vreun trust. Atunci când însă mai iese din casă, o face doar cu aprobarea acestuia. Ca și copiii, ea trebuie să respecte o anumită oră la care să se întoarcă acasă și să nu fie mai târziu de 22. Când vine însă vorba de nașa sa, Anamaria Prodan Reghencampf, se pare că soțul ei este mai îngăduitor. Andreea are voie să petreacă timp în prezența nașei, în care Daniel are mare încredere.

Andreea o duce însă bine din alt punct de vedere. Ea este în continuare răsfățată de mama sa. Asta pentru că, împreună cu soțul și fetița lor, bruneta locuiește încă în casa părinților săi, care este destul de spațioasă. Ea și Daniel ocupă un etaj întreg, deci se bucură totodată și de intimitatea de care are nevoie un cuplu. În plus, mama sa este cea care gătește, în general, și are mare grijă de micuța Rebecca.

Sursa: libertatea.ro