Andrei s-a născut în România în 1990, dar la scurt timp a fost adoptat de o familie din Noua Zeelandă! Ce i s-a întâmplat băiatului acum, după 27 de ani! Povestea lui Andrei nu te va lăsa indiferent

Andrei Antohi s-a născut în România, la Iași, la data de 7 martie 1990. Pe când avea doar șapte luni, acesta a fost adoptat de o familie din Noua Zeelandă.

Afla la mii de kilometri distanță, Andrei Antohi a început să-și caute familia adevărată și a postat un anunț pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children”.

„În Octombrie 1990, viaţa mea s-a schimbat pentru totdeauna: am fost adoptat de la Iaşi de o familie foarte iubitoare din Noua Zeelandă. Numele meu românesc a fost Antohi Andrei, născut la data de 7 Martie 1990. Sunt în căutarea părinţilor mei biologici, Antohi Ioan şi Antohi Virginica, a celor doi fraţi mai mari ai mei şi a rudelor. (…) Poate cineva îi cunoaşte şi m-ar putea pune în contact cu ei. Îmi doresc enorm de mult să-i găsesc, am foarte multe să le spun”, este anunțul pe care Andrei l-a postat în octombrie 2017 pe Facebook.

Pe 2 ianuarie 2018, administratorul paginii l-a anunțat că familia lui a fost găsită.

Andrei şi-a văzut pentru prima oară mama, sora mai mare şi mătuşile, prin intermediul unei videoconferințe online. Cu soţia lângă el, primul lucru pe care Andrei l-a spus rudelor sale, cu ochii în lacrimi, a fost: „E un miracol că v-am găsit! N-aveţi idee cât de mult înseamnă asta pentru mine”.

Acum, Andrei plănuiește să vină în România pentru a-și întâlni familia.

 

Sursa: stirileprotv.ro