Anunțul făcut de Anca Lungu în urmă cu puțin timp, după ce s-a mutat din România. Cum arată în ultimele săptămâni de sarcină:

Anca Lungu este pe ultima sută de metri cu sarcina. Vedeta abia așteaptă să-și strângă bebelușul la piept. 

Anca Lungu se pregătește să devină mămică pentru a doua oară și este în culmea fericirii. Vedeta a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care își etala cu mândrie burtica de graviduță.

”Tic-tac, tic-tac. 41 de săptămâni de sarcină.”, a scris Anca Lungu pe contul ei de Instagram.

”Tu ai trecut deja de termen.”, i-a spus o admiratoare din mediul online. ” În Franța termenul e la finalul săptămânii 41. Așa că mai așteptam.”, a răspuns fosta prezentatoare de la Antena 1.

Anca Lungu va avea un băiețel

Anca Lungu va deveni, din nou, mămică. De această dată însă va fi mămică de băiat. Și… cea mai fericită că va avea un frățior este, bineînțeles, micuța Natalia. Cum sarcina se apropie de termen, Anca s-a pregătit din timp cu cele necesare şi şi-a ales deja şi moaşa care o va ajuta să nască.

”Delphine m-a invitat în cabinetul ei și am petrecut împreună mai bine de o oră și jumătate, timp în care mi-a explicat cum decurge o naștere în Franța pas cu pas, care sunt protocoalele maternității în care voi naște, mi-a spus care e momentul în care trebuie să-mi iau bagajul și să plec la spital și am încheiat cu exerciții de respirație.”, a mărturisit Anca Lungu pe contul ei de Facebook.

Sursa: cancan.ro

 

 

CITEȘTE ȘI:

„Aș fi o femeie fericită, dar nu, nu pot!” Adelina Pestrițu a făcut o mărturisire neașteptată”

Multe persoane au probleme cu trezitul dimineața, iar Adelina Pestrițu nu reprezintă o excepție. Vedeta a mărturisit că ar fi o femeie fericită dacă ar putea să se trezească la ora 11.00. Adelina Pestrițu le-a mărturisit fanilor ei într-un filmuleț pe o rețea socială că urăște trezitul dimineața.

„Teoretic şi practic urăsc trezitul de dimineaţă. Dacă aş putea să mă trezesc în fiecare zi la ora 11, aş fi o femeie fericită, dar nu, nu pot. Asta e!”, a spus vedeta.

Recent, Adelina Pestrițu a primit titlul „More thank Pink” din partea Fundației Renașterea, ca urmare a implicării sale în campania de informare desfășurată pe parcursul lunii octombrie- Luna de Luptă împotriva Cancerului de Sân.

Din solidaritate față de femeile bolnave de cancer și ca semnal de alarmă pentru toate femeile din țara noastră, Adelina Pestrițu a purtat artocle vestimentare și accesorii roz, zi de zi, toată luna octombrie și a transmis mesaje legate de prevenția și depistarea precoce a cancerului prin intermediul site-urilor de socializare, a blogului sau și intervențiilor sale în mass media.

Întrebată care a fost cel mai frumos gest făcut din dragoste, vedeta nu a ezitat să răspundă: „Fac multe gesturi frumoase din dragoste. Într-o relație faci o grămadă de lucruri frumoase pentru partenerul tău. Aș fi capabilă să-i dau haina de pe mine! Sunt capabilă să fac orice pentru confortul partenerului meu, pentru a-i demonstra toată dragostea mea”, a declarat Adelina Pestrițu într-un interviu.

Mai mult decât atât, Adelina Pestrițu a spus ce stil de viață are și cum reușește să se păstreze în formă!

„Îmi place să mă bucur de viață, chiar dacă asta se întâmplă o dată la nu știu cât timp, dar să știi că nu mă feresc de bombele calorice, nu mănânc în exces.”

Adelina Pestru este și o fire credincioasă, deși nu lasă niciodată la vedere această latură a sa:„Dumnezeu așază lucrurile cum numai el știe”, iar acest lucru i-a fost demonstrat de mai multe ori și chiar dacă unii oameni au vrut să-i facă rău de-a lungul timpului, bruneta nu le-a plătit „cu aceeași monedă”.