Are 40 de ani și a decis să spună tuturor adevărul! Minodora, primele declarații despre a doua sarcină: „Sunt…”

Minodora a făcut afirmații pe marginea unei eventuale sarcini și despre posibilitatea de a mai avea un copil.

Minodora fost invitată în platoul unei emisiuni de televiziune, unde a vorbit despre o eventuală sarcină și posibilitatea de a avea un al doilea copil.

Artista este căsătorită și este deja mama unui băiat. Deși își mai dorește copii, Minodora a mărturisit că nu este prea în vârstă ca să mai rămână însărcinată. Cântăreața de muzică de petrecere va împlini 40 de ani.

„Mi-ar plăcea, dar sunt bătrână. Sunt bine clinic, dar sunt bătrână să mai fac un copil. Nu este adevărat că sunt însărcinată. Mi-aş fi dorit, dar nu mă mai văd cu scutece, dar este vorba şi de meserie că suntem numai de drumuri.

La Chicago l-am conceput pe Marco. Nu mai facem încă un copil”, a declarat Minodora.

Sursa: libertatea.ro 

 

CITEȘTE ȘI: O adolescentă de 16 ani a fost lovită de mașină, dar acum îl caută pe șofer, să îi mulțumească! E incredibil ce s-a întâmplat după accident

 

Morgan Maclean, este o adolescentă de 16 ani din SUA, care, în loc să se asigure înainte să traverseze, stătea cu ochii în telefon, fiind astfel lovită de o mașină.

Tânăra a intrat în comă, creierul ei având hemoragie. Potrivit paramedicilor, șoferul, un doctor care se afla în afara programului, i-a salvat viața. Bărbatul s-a asigurat că victima putea să respire normal, până când au sosit medicii.

Acum, Morgan și mama ei, Tricia, încearcă să îl găsească pe acel doctor pentru a-i mulțumi pentru gestul făcut. Morgan a spus: “Cred că dacă nu era el, eu nu aș mai fi fost în viață”, scrie ProTv.

Mama sa, Tricia, în vârstă de 36 de ani, a spus: “Mi s-a spus de către paramedici că șoferul era doctor și faptul că a acționat rapid, a salvat-o pe Morgan.”

 

CITEȘTE ȘI: Această femeie a mers la o petrecere, iar în timp ce dansa, a leșinat! Când medicii i-au văzut pantalonii, au aflat ce s-a întâmplat cu ea și i-au pus un diagnostic crunt

 

Jane Rylance este din Marea Britanie și are 52 de ani. Într-o zi, a fost invitată la petrecerea unui prieten. Ea a decis că va purta blugii ei negri, pe care i-a mai îmbrăcat de câteva ori înainte de acest moment. Atunci, ea a observat că îi stau prea strâmți. Chiar dacă o incomodau, ea a decis să îi poarte în acea seară, ceea ce i-a pus viața în pericol. Mai târziu, înspre seară, în timp ce dansa, femeia și-a pierdut cunoștința.

După ce și-a revenit, peste câteva minute, Jane a înțeles că trebuia să meargă acasă să se odihnească.

Dar a doua zi, când și-a văzut picioarele a rămas îngrozită. Acestea s-au umflat de câteva ori mai mult decât dimensiunea lor normal. Femeia a ajuns de urgență în spital, acolo, medicii au pus imediat diagnosticul: o tulburare cauzată de deteriorarea nervilor și mușchilor de la presiunea prea mare asupra țesutului.

Piciorul stâng a fost operat de urgență pentru a scădea presiunea asupra nervilor. „Medicii mi-au spus că am fost la un pas de moarte, dacă ajungeam cu o oră mai târziu, piciorul meu putea fi amputat!” a spus femeia.

După această intervenție, Jane a trebui să mai facă trei operații estetice. Ea a supraviețuit calvarului, dar cicatricile de pe picioare îi vor aminti mereu că a fost la un pas de moarte.

„Sunt foarte recunoscătoare că am rămas în viață, nicio modă nu merită coșmarul prin care am trecut. Nu voi mai purta blugi strâmți. Aceștia pot ucide, ar trebuie să conțină un avertisment pentru pericol.”, a declarat Jane.