Are casa plină de copii, iar acum Horia Brenciu face un anunț în premieră! „Astăzi, soția mea…” Foarte frumooos!

Horia Brenciu nu este doar un artist cu un palmares impresionant, ci și un tătic extrem de grijuliu, care a intrat deja în febra începerii noului an școlar.

Horia Brenciu are parte de o perioadă extrem de încărcată în acest început de toamnă. Artistul, face slalom printre filmările celui de-al șaptelea sezon al unei emisiuni de televiziune, concertele pe care le pregătește pentru 9 și 10 decembrie la Sala Palatului și viața de familie.

Fiecare zi, însă, începe și se încheie în sânul familiei, unde Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu, își împart sarcinile de zi cu zi.

„Astăzi, soția mea s-a trezit de dimineață. A luat acele creaturi mici, în vârstă de 4 ani și jumătate și, respectiv, 3 ani, le-a pus în mașină și s-au dus la grădiniță. Din fericire, acum nu mai plâng, așa cum făceau cu un an și jumătate în urmă, mă bucur că merg cu drag la grădiniță, se bucură să își revadă colegii. Fiica mea mijlocie, Maria, este încă în vacanță, iar anul acesta, în septembrie, va face 18 ani, așa că ne tot gândim ce cadou o să îi facem”, a explicat Horia Brenciu.

Mai mult, Horia Brenciu le-a arătat fanilor cum începe dimineața perfectă pentru el, alături de micuțul Toma…cu „zâmbete și muzicuță”.

Sursa: libertatea.ro