Asta e prima discuție dintre Mirabela Dauer și băiatul ei! Ce i-a spus fiul părăsit, după 30 de ani!

Mirabela Dauer, cântăreața care a inspirat mereu optimism și bună dispoziție, trăiește o dramă pe care o poartă cu ea de mai bine de 30 de ani. Unicul ei copil nu vrea să mai audă de artistă.

Mirabela Dauer își amintește cu tristețe de momentul în care a fost nevoită să renunțe la singurul ei copil, Dan Alexandru Popovici, rezultat din căsnicia solistei cu regizorul Traian Popovici. După ce vedeta a divorțat și a pierdut custodia copilului în favoarea fostului soț, băiatul artistei, poreclit „Nanu”, a pierdut orice legătură cu mama lui.

Mirabela l-a pierdut pe fiul ei când acesta avea 3 an i, urmând ca până la 12 ani să nu mai aibă ocazia de a-l vedea. De atunci, a tot încercat să se apropie de Nanu, dar de multe ori, fără succes. Prietenele vedetei au declarat la un moment dat presei că Nanu își caută mama doar pentru bani, iar dacă ea nu îi dă, acesta dispare.

Se pare că Nanu și-ar fi contactat mama și i-ar fi spus că mai are nevoie de timp ca să o poată ierta, pentru că l-a părăsit când era mic. Mirabela Dauer nu a vrut să comenteze acest subiect, semn că și acum, după 30 de ani, suferă pentru că a fost nevoită să renunțe la singurul ei copil.

„Nici Mirabela nu l-a căutat, nici el nu vrea să știe nimic de ea. Dacă nu s-au putut împăca până acum, dacă nu au rezolvat lucrurile, cred că situația dintre ei o să rămână așa, nu o să se mai schimbe niciodată. Ginerele meu nu vrea să mai discute despre acest subiect, pentru el este un capitol încheiat. Este fericit, are o familie frumoasă, muncește, și cam asta este tot ce contează”, a declarat soacra lui Nanu.

Mirabela Dauer a fost acuzată că și-a păsărit fiul pe când acesta avea numai trei ani și că nu a făcut nimic pentru a-l lua înapoi de la Traian Popovici, fostul ei soț.

Până când Nanu a împlinit 18 ani, Mirabela i-a plătit acestuia pensie alimentară, dar întâlnirile lor erau din ce în ce mai rare. Fiul artistei spunea că are numai amintiri neplăcute cu aceasta. „Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani”, spune Nanu.

Artista a respins acuzațiile și a susținut de mai multe ori că a făcut tot ce se putea pentru a fi alături de Nanu. „Am făcut tot ce trebuie pentru a-mi recupera fiul. Nu s-a putut și nu mă interesează dacă voi fi acuzată pe veci pentru acest lucru. Mai mult nu am putut face. Acum, băiatul meu nu mai există”, declara aceasta în urmă cu câțiva ani.

Sursa: cultural.bzi.ro