Atitudine de campioană! Prima reacţie a Simonei Halep după caricatura usturătoare din Charlie Hebdo și huiduielile de pe Arena Naţională. A spus clar și răspicat!

După ce a devenit ținta ironiilor din cauza unei caricaturi publicată de revista franceză Charlie Hebdo în care tenismena ţine cupa deasupra capului şi strigă „Fier vechi!”, Halep reacționează într-un mod demn.

Întrebată de jurnaliști cum comentează caricatura din Charlie Hebdo, Simona Halep a spus că nu este în măsură să vorbească despre acest lucru: „Nu vreau să comentez acest lucru. Nu sunt în măsură să zic nimic despre acest lucru”, a spus tenismena, potrivit observator.ro.

Despre episodul de huiduilei de pe Arena Naţională Halep a spus că a răspuns unei invitaţii şi a vrut să împărtăşească alături de români bucuria câştigării trofeului de la Roland Garros: „Eu nu fac politică. Nu vreau să spun nimic despre acest lucru. Eu am mers pentru să împărtășesc această bucurie de a arăta trofeul oamenilor care au venit și pentru ei am răspuns invitației”, a mai spus Simona Halep.

Ambasadorul Franţei în România, Michèle Ramis, a făcut o declarație importantă pe acest subiect, pe care vă invităm să o citiți mai jos:

„Victoria istorică a Simonei Halep la turneul de la Roland Garros reprezintă un imens motiv de mândrie pentru Ambasada Franţei care vede în ea un simbol frumos şi puternic, cu numai câteva luni înainte de deschiderea Sezonului România-Franţa. Acest Sezon ne va permite să reînnoim şi să consolidăm legăturile dintre România şi Franţa în toate domeniile, inclusiv în cel sportiv. Orice s-ar putea gândi despre acest desen, trebuie să amintesc că libertatea de exprimare şi libertatea presei sunt principii fundamentale ale Republicii Franceze. Această publicaţie nu îl angajează decât pe propriul său autor şi nu reprezintă în niciun fel sentimentul opiniei publice franceze”, se arată în declaraţia ambasadorului Franţei.

CITEȘTE ȘI:

Bombă în showbiz! O celebră cântăreață de muzică populată iubită de o țară întreagă a divorțat în mare secret! Sunt informațiile momentului, la ei doi nu se aștepta nimeni!

Surpriză uriașă în folclorul românesc! Silvana Rîciu şi soţul ei au divorţat, conform informaţiilor din presă, iar totul s-a petrecut în mare secret, totul s-a petrecut la notar. Silvana s-a căsătorit cu soțul ei din tinerețe, au avut o căsnicie fericită și s-au bucurat împreună de doi copii. Andrada (9 ani) si Luca (7 ani) le-a umplut sufletele de fericire. Cu trecerea anilor însă, între ei au intervenit neîntelegeri, s-au răcit, însa nu au divorțat, totuși, iată că momentul dureros nu a putut fi evitat la nesfârșit.

De altfel se pare că cei doi au decis de comun acord ca fiecare să își trăiască viața după cum îi place, sau cel puțin așa declara artista în urma cu câteva luni:

“Cu partea sentimentala… Eiiii, nu stiu ce sa zic! (rade – n.r.) Poate anul asta imi aduce un divort. Noi stam impreuna, de foarte multi ani, pentru copii. In rest, fiecare cu viata lui. Dar asta se intampla de multi ani, 3-4 ani, poate mai bine. Verigheta nu mai port de multi ani, doar inele de toate felurile. Nu am vrut sa vorbesc despre viata mea sentimentala pentru ca nu vreau sa le fac nici eu, nici sotul meu, rau copiilor. De aceea am si ales sa ramanem impreuna pana mai cresc. Acum… cum va vrea Dumnezeu sa rezolve lucrurile, noi ne supunem voii Divine. Incercam sa fim buni parinti si speram ca la un moment dat sa fim si noi fericiti candva cu cineva separat”, declara Silvana Râciu, în ianuarie, pentru wowbiz.ro.

“Silvana Riciu si sotul ei au fost la un notar din zona Rahova ca sa divorteze. Intamplator ma aflam chiar acolo, la coada, zilele trecute, cand artista venise sa-si ridice actul de divort si chiar despre acest lucru vorbea cu cineva”, a dezvaluit pentru sursa citată o persoană care a fost la notar în ziua în care interpreta și-a ridicat certificatul de divorț.

Deși a fost contactată telefonic, cântăreața nu a dorit să cometeze pe marginea subiectului. Totuși, se pare că ea și soțul său încă trăiesc sub același acoperiș, cei doi păstrează o relație foarte civilizată de dragul copiilor pe care îi educă cu multă dragoste și grijă.