Au adoptat o fetiță liniștită, care fusese abandonată într-o cutie de pantofi, în gară. Când a intrat în casa lor și a văzut ceasul din hol, copila și-a schimbat comportamentul

A fost abandonată într-o gară când avea numai o lună. Era singură, într-o cutie de carton, înfășurată într-o haină albastră, iar oamenii treceau pe lângă ea încercând s-o ignore.

Din fericire, un om cu suflet a ridicat-o din cutie și a dus-o la un orfelinat. Așa începe povestea de viață a unui copile din China, o fetiță cu un talent incredibil, așa cum aveau să descopere părinții săi adoptivi ceva mai târziu.

La numai un an după ce a fost adusă la orfelinat, fetița a fost adoptată de un cuplu de americani. Chuck și Kim Walker simțeau că familia lor nu este completă. Cei doi aveau deja un băiețel și își pierduseră al doilea copil la naștere.

După ce au adus-o acasă, în Statele Unite, pe micuța

McKenzie, Chuck și Kim au avut parte de o surpriză de proporții. Și-au dat seama aproape imediat că fetița are un talent deosebit.

„Când a intrat pentru prima oară în casa noastră, s-a apropiat de ceasul din hol, a ascultat melodia și apoi a început să imite sunetele”, povestesc americanii.

Iată întreaga poveste, în materialul video de mai jos:

 

Sursa: antena3.ro