Au cumpărat o fostă biserică și au transformat-o în casă. Exteriorul nu spune prea multe, însă când vei vedea ce au făcut în interior proprietarii, vei vrea și tu să te muți acolo!

Foarte multe persoane își caută zi de zi locuința perfectă în care să trăiască pentru tot restul vieții. Cu toate acestea, puțini ar avea curajul să locuiască într-o biserică, dar, pentru un cuplu a fost alegerea perfectă, iar transformarea unei vechi biserici în căminul lor este de-a dreptul spectaculoasă.

Biserica Sf. Nicolae a fost construită în 1792, dar a fost închisă în anii ’80 și a rămas abandonată de atunci.

Este situată pe un teren din Kyloe, Northumberland, care se află în nordul Angliei. Curtea este plină de pietre funerare, însă interiorul nu era deloc spectaculos.

Cuplul care a și cumpărat biserica a văzut-o, iar cei doi s-au îndrăgostit imediat de ea și au decis să își folosească economiile pentru a o restaura și pentru a o transforma într-un cămin adorabil.

Acest lucru a implicat multă muncă, repararea plafoanelor boltite și păstrarea ferestrelor vitrate originale, însă rezultatul este de-a dreptul incredibil, având în vedere la ce a folosit înainte.

Cuplul a vrut să facă biserica lor acasă, așa că a trebuit să adapteze interiorul la un spațiu de viață funcțional. Au încercat să reutilizeze cât mai mult posibil din biserică, salvând scaunele originale și așezându-le în puncte strategice în locuință. Și lemnul care a putut fi salvat a primit un lemn de cinste.


Bucătăria are, de asemenea, încălzire în pardoseală și o sobă cu lemne, iar mobila este realizată din lemnul de pin recuperat de pe acoperișuri.

Baia este absolut uimitoare. Este o baie franceză împărțită pe trei nivele, iar vederi ale vitraliilor originale pot fi văzute din cadă.

Dormitorul principal este situat chiar pe locul unde era fostul altar.