Au fost 3 ani în care nu au vrut să mai audă unul de altul. Acum și-au sărbătorit împăcarea și nu ascund asta. Raoul și Mirabela și-au recunoscut sentimentele pentru prima dată în fața tuturor! Ce spun despre relația lor și imaginile cu cei doi

După mai bine de trei ani în care au fost „despărțiți”, Raoul și Mirabela Dauer s-au împăcat și au urcat din nou pe aceeași scenă.

Cei doi artiști au început anul împreună, pe meleaguri străine. Acest lucru s-a întâmplat după ce, vreme de trei ani, aceștia nu au vrut să mai audă unul de celălalt. El spunea că artista îl sufoca, motiv pentru care a decis să renunțe la colaborarea lor. Pe de altă parte, Mirabela afirma că nu-l mai suporta lângă ea, iar acesta ar fi fost motivul pentru care relația lor profesională a fost afectată.

Cu toate acestea, cei doi au lăsat totul în urmă și au urcat din nou pe aceeași scenă. Au făcut asta în fața unei săli pline, în aplauzele tuturor. În plus, Mirabela și Raoul au fost iar chemați în Israel. Au vizitat din nou locurile sfânte, cum o mai făcuseră și altă dată. Artistul a fost însă însoțit și de prietena sa. Recent, acesta declarase despre actuala iubită, pe care a cunoscut-o la un eveniment, că intenționează să se căsătorească cu ea.

În ciuda animozităților din trecut, atât Raoul, cât și Mirabela, nu au ascuns faptul că între ei a existat o legătură specială. Nu o idilă, ci o relație în care ambii au ținut unul la altul.

„Pentru mine a fost şi este un om apropiat sufletului meu”, a mărturisit artistul.

La rându-i, Mirabela a declarat: „Poate s-a dezmeticit că după toată familia lui, eu am ţinut cel mai tare la el. Am fost singurul om care a ţinut la el după părinţii lui”.