Au găsit în pădure o creatură stranie și au luat-o să aibă grijă de ea. Abia după câteva luni au văzut ce era de fapt

O grădina zoologică din Australia a avut o mare surpriză atunci când a adoptat recent o creatură mică, pe care au salvat-o de la moarte. După numai câteva luni, angajații au putut vedea că micuțul animal s-a transformat într-un frumos exemplar de oposum planor.

Și pentru că se obișnuiește ca toate animalele din grădina zoologică să primească un nume, și animăluțul a primit un nume. Botezată Boop, micuţa creatură a crescut protejată de o păturică, să-i ţină de cald.

Boop avea numai un gram când a fost găsită şi va mai creşte până la 12 grame, media de greutate a unui oposum adult.

În plus, nu va măsura mai mult de 8 centimetri.


Această specie de oposum îşi trăieşte 87% din viaţă în copaci, la cel puţin 15 metri deasupra pământului, potrivit publika.md.

CITEȘTE ȘI: Abia aștepta ziua nunții, dar într-o zi, a deschis calculatorul, iar ce a văzut acolo a făcut-o să își anuleze nunta: „Este ceva inuman”

O tânără care aștepta cu nerăbdare să ajungă în fața altarului cu bărbatul iubit a renunțat la propria nuntă din cauza unui motiv incredibil.

Sarah Donohue se ocupa de organizarea concursurilor de frumuseţe pentru copii. Și se știe deja cât de intense sunt aceste concursuri. La un moment dat, părinţii concurentelor au început s-o hărţuiască. De fiecare dată când deschidea calculatorul, Sarah începea să plângă și nu înțelegea de ce se întâmplă acest lucru. Crizele de depresie au devenit zilnice şi erau din ce în ce mai puternice.

„Când auzi vorbindu-se de hărţuire online, tinzi să crezi că se referă doar la copii care îşi bat joc unii de alţii. Din păcate, tot mai mulţi adulţi sunt victime ale acestui tip de hărţuire. Nu mulţi vorbesc, însă, despre astea, de ruşine… Eu ajunsesem să nu mai pot face nimic. Nu mă mai puteam îmbrăca… De multe ori, nici nu reuşeam să mă dau jos din pat mai devreme de prânz. Mai mult, plângeam într-una… Este ceva inuman!”, povesteşte Sarah, potrivit antena3.ro.

Depresia şi teama au mers atât de departe încât tânăra a renunţat la propria nuntă și chiar s-a mutat din casă din cauza amenințărilor zilnice.

CITEȘTE ȘI: Cu un ochi râde și cu altul plânge. Un taximetrist, tatăl a cinci fete, a câştigat 24 de milioane de lire la LOTO! De ce nu se poate bucura de fabuloasa sumă

Anul Nou le-a adus mai multor străini câştiguri colosale la LOTO! Un taximetrist, tată a cinci fete, a câştigat la loterie fabuloasa sumă de 24 de milioane de lire, în timp ce o femeie din New Jersey s-a îmbogăţit cu cinci milioane de dolari.

„Am văzut că am cinci numere câştigătoare, plus bonusul. Eu credeam că asta înseamnă cam 240.000 de lire sterline. L-am sunat pe fratele meu, dar el m-a corectat: “Nu, Amo, primeşti 24 de milioane, cu tot cu reportul”, a declarat Amo Riselli, taximetristul care a câştigat la LOTO.

Din nefericire, bărbatul nu se poate bucura de premiul cel mare așa cum și-ar dori. Amo Riselli are o poveste de viaţă impresionantă! Acesta şi-a pierdut partenera de viaţă în urmă cu câţiva ani, răpusă de un atac de cord. Cu câteva săptămâni înainte de a câştiga potul cel mare, bărbatul suferise şi el un infarct, după ture lungi la volanul taximetrului.

Însă, când a sunat să îi fie confirmat câștigul, bărbatul a fost extrem de fericit și și-a dat seama că familia sa nu va mai avea niciodată probleme financiare.

Iată un filmuleț desăre taximetristul din Glouchester, căruia i-a surâs norocul și căruia i s-a schimbat viața peste noapte: