Au trecut 32 de ani de când a apărut filmul „Declarație de dragoste”. Teodora Mareș avea atunci 23 de ani, dar azi e o doamnă foarte elegantă și arată așa

La împlinirea a 32 de ani de la apariția filmului „Declarație de dragoste”, un real succes al anilor 80, actrița Teodora Mareș s-a transformat dintr-o tânără delicată într-o doamnă elegantă.

În anul 1985, în timpul studenției, Teodora Mareș a primit rolul Ioana Popa, eleva de liceu care a fost personajul principal din pelicula „Declarație de dragoste”, regizată de Nicolae Corjos. Nimeni nu avea cum să anticipeze succesul uriaș de care se vor bucura protagoniștii peliculei.

S-a speculat chiar că actorii principali, Teodora Mareș și Adrian Păduraru ar fi trăit o poveste de dragoste pe timpul filmărilor, dar acest lucru a fost infirmat de către actriță. „Cu Adrian nu eram prieteni dincolo de platou. Nu știu ce să spun, el era căsătorit și probabil se temea ca soția sa să nu fie geloasă”, a povestit Teodora în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Acum, la 32 de ani de la premiera filmului „Declarație de dragoste”, o regăsim pe Teodora Mareș aproape neschimbată. A renunțat la codițele adolescentine pentru o tunsoare scurtă, frumusețea i s-a rafinat în timp, stilul i-a evoluat, iar zâmbetul este la fel de fermecător.

În ciuda faptului că a avut succes imens cu pelicula amintită și apoi cu filmul „Extemporal la dirigenție”, actrița și-a îndreptat pașii spre scena teatrului, unde numai un public restrând și select s-a putut bucura de talentul ei. Din 1994, actrița profesează la Teatrul Național din București.

 

 

Sursa: cultural.bzi.ro