Avea o ciocolată Kit-Kat pe bordul mașinii iar un trecător a văzut ciocolata, i s-a făcut poftă, a deschis mașina care nu era încuiată și a furat Kit-Katul, dar a lăsat un bilet. N-o să-ți vină să crezi ce s-a întâmplat după…Așa noroc să ai…

A fost o surpriză duuuulce rău de tot. Un student de la Universitatea din Kansas, SUA, avea în mașină o ciocolată Kit-Kat, iar un trecător pofticios i l-a furat, dar a lăsat în urma lui un bilet pe care “victima” furtului l-a postat pe internet și a devenit viral.

Mesajul spune așa: “Am văzut Kit-katul în suportul pentru pahar. Iubesc kit-katul așa că am încercat să văd dacă e mașina descuiată, și așa și era. Nu am luat nimic altceva decât kit-katul. Îmi pare rău dar sunt înfometat/ă“.

Postarea a fost văzută și de producătorul Kit-Kat așa că acesta a decis să îi ofere studentului o mașină plină de kit-kat. Băiatul a împărțit kit-kat mai multor colegi de-ai lui și i-a transmis hoțului că îl așteaptă să îi mai dea ciocolată și să îl îmbrățișeze și să-i mulțumească.