Bărbatul a dat să sape pământul ca să planteze floarea-soarelui, dar la un moment dat a văzut cum sapa se tot lovea și nu putea lucra. A săpat cu grijă, iar când a văzut ce era acolo, a chemat de urgență autoritățile, uite ce găsise bărbatul chiar în curtea casei lui

Un fermier columbian, pe nume Jose Mariena Cartolos a găsit o adevărată mină de aur în grădina lui după ce s-a apucat să sape parcela din spatele casei sale.

A crezut de cuviinţă să planteze floarea-soarelui. A luat un hârleţ şi a început să sape. Deodată, s-a auzit un sunet metalic. Nu putea înainta în adâncime. Găsise ceva de forma unui seif. Apoi, a săpat de jur-împrejur. De fapt, descoperise un container mai mic.

L-a scos la suprafaţă, l-a deschis şi a înlemnit. Erau lingouri de aur. A chemat autorităţile. Acestea au realizat că lingourile fuseseră ascunse acolo de Pablo Escobar, vestitul şef al cartelulilor de droguri din Columbia. Aurul valora 600.000.000 de dolari. Fermierul a primit ca recompensă 60.000 de dolari.

Iată în imaginile de mai jos ce a găsit omul în container:

Sursa: realitatea.net

CITEȘTE ȘI: Dimineața, fermierul s-a trezit cu o grămadă de gunoi pe pământul său. Furios, începe să adune resturile când observă ceva, apoi decide să se răzbune. Ce a făcut bărbatul a uimit pe toată lumea! Uite cum s-a răzbunat și ce lecție i-a dat

Un fermier din California a avut parte de o surpriză neplăcută într-una din zilele când a mers la treabă.

Bărbatul s-a trezit cu o grămadă de gunoi răsturnată pe proprietatea lui. Dar, din fericire, fermierul care deținea pământul din zonă, a fost cel care a avut de zis ultimul cuvânt.

Fermierul a fost foarte surprins să vadă grămada de gunoi descărcată pe pământul lui, mai ales că există atâtea modalități de a scăpa de resturile nedorite.

Fără să stea pe gânduri, bărbatul s-a gândit să-i dea o adevărată lecție celui care a adus gunoiul pe proprietatea sa. În timp ce aduna gunoiul din fața fermei, bărbatul a găsit printre resturi o factură veche pe care era notată adresa de domiciliu a celui responsabil pentru aruncarea gunoiului. Atunci i-a venit ideea să se ducă direct la ușa „vinovatului”.

Fermierul a strâns toate lucrurile în camionul său și a pornit spre adresa găsită.

Când a ajuns la destinație, bărbatul pur și simplu a descărcat totul în fața casei celui care adusese gunoiul pe proprietatea fermei, fără nicio remușcare.

Deși gunoiul nu a ajuns în locul potrivit, fermierul s-a răzbunat cum nu s-a putut mai bine, oferindu-i o lecție „vinovatului”.

Voi ce credeți, a procedat cum trebuie fermierul?