Bianca Drăgușanu, despre dragoste și…orgoliu!

Bianca Dragusanu a vorbit marile confruntari ale oamenilor, atunci cand vine vorba de relatii si povesti de dragoste. Si pe buna dreptate ca odata cu sentimentul de euforie vine si…orgoliu, care saboteaza de multe ori fericirea intr-un cuplu.

„Daca n-ar fi iubirea, de ce ne-am mai agita noi? Daca nu ar exista orgoliul care sa ne faca sa tinem de relatiile nefunctionale, de unde am mai avea noi atatea drame despre care sa vorbim la emisiune?

O prietena din Italia m-a sunat. A fost maritata, are doi copii, iar acum trage de un tip care mai vorbeste cu cate 4-5 fete.  El face naveta intre Milano si Bucuresti, iar cand stau impreuna este topit dupa ea. Imediat ce pleaca, el incepe sa ii spuna ca nu crede in relatii la distanta si tot felul de scuze.

Eu ii spun: „Mai fetita, ai incercat de 2 ori, de 9 ori, gata, pune-i capat”. Prietena mea are un orgoliu imens si imi spune: „Nici moarta! Mai bine ma pun de-a curmezisul, fac orice, cat sa nu fie cu altcineva.”, a spus Bianca.

Imagini pentru bianca dragusanu

Sursa: wowbiz.ro

 

 

Citește și:

Andreea Bălan se destăinuie. De ce l-a ales pe George Burcea, soțul ei

Cântăreața Andreea Bălan a oferit amănunte despre viața și cariera sa și despre cât de greu i-a fost să se reinventeze din punct de vedere profesional.

Andreea Bălan, care este căsătorită cu actorul George Burcea, este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și făcea parte din trupa Andre. După ce a ales o carieră solo, Andreea Bălan, mama unei fetițe, a muncit din greu pentru a rămâne în atenția publicului și pentru a aduce mereu ceva nou pe piața muzicală din țara noastră.

Despre cariera sa, dar și despre cum l-a ales pe George Burcea să-i fie soț a vorbit vedeta într-un interviu pentru emisiunea Star Chef, de la Antena Stars.

„În câţiva ani am reuşit să construiesc ceva. Mi-am pus viaţa în primul album, toate frustrările mele mi le-am pus, eram şi brunetă, au fost 2-3 ani. E mai greu să te reinventezi, pentru că de la zero oamenii nu au prejudecăţi de tine, dar e foarte greu să schimbi percepţia unor oameni…

 Când am câştigat trofeul şi am fost la concursul de dans din Mexic, a fost foarte greu. Întorcându-mă în ţară, am zis că vreau să cânt şi să fac show. Publicul are parte de altceva. Toate astea au fost prin muncă. Atunci a trebuit să compensăm lipsa tehnicii…

E foarte greu să găseşti oameni determinaţi… Eu vreau să am în jurul meu oameni ambiţioşi ca mine…

 Acum două săptămâni am mâncat shaorma, mi-a adus George. L-am ales la un casting, aveam nevoie de un bărbat frumos pentru un videoclip, am cerut de la o agenţie poze şi l-am ales pe el. Mi s-a părut că se potriveşte. Mi s-a părut sincer şi liniştit. Aveam nevoie de cineva care să-mi ofere linişte acasă”, a explicat Andreea Bălan.

Pe pagina sa de Facebook, Andreea Bălan le-a explicat fanilor săi că pentru ea nu există în vocabular cuvintele blazare și lene și că muncește enorm pentru ca fiecare show al ei să fie perfect din toate punctele de vedere.

“La fiecare concert, pun aceeași forță, pasiune, determinare că și cum ar fi primul concert. Cred că doar așa reziști în timp, cu reset și de la capăt, ca și cum trebuie să arăți tot ce ai mai bun de fiecare dată. Pe scenă, uit de tot și de toate, sunt acolo trup și suflet și trăiesc totul la o intensitate maximă. Nu cunosc cuvintele blazare și lene, ci performez cum pot eu mai bine”, a afirmat cântăreața.