Bombă! A spus tot! Maria Constantin, adevărul despre noaptea petrecută alături de Faimosul Cătălin Cazacu! Ce s-a întâmplat de fapt între cei doi, nimeni nu știa!

Maria Constantin a acceptat invitația în cadrul unei emisiuni televizate unde a vorbit despre noaptea în care a petrecut într-un club din capitală alături de Cătălin Cazacu de la Exatlon.

„Trebuie sa ma si distrez. Cateodata ma mai distrez si eu, sunt om, nu sunt robot. Era intr-o vineri seara, a doua zi m-am dus la concert. Am iesit cu niste prietene. Intentia a fost buna, directia proasta. A fost prima data cand am mers in acel club. O prietena a zis sa mergem la o limonada, un suc ceva. Apoi nu am mai scapat pana n-am mers in club. Prima data nu aveau eu asa chef. Apoi am inceput sa ne distram, sa dansam. Am crezut ca nu o sa ma recunoasca nimeni.

Catalin se cunoaste cu prietena mea. Am facut cunostinta, nu il cunosteam. Nu ne-am intalnit pana la momentul respectiv. Nu am facut schimb de numere de telefon. Nu am apucat sa-l felicit pentru participarea la Exatlon. El a fost ocupat cu toti oamenii care veneau pe acolo. Fetele tot veneau sa-l intrebe diverse lucruri. Vreau langa mine un om care ma respecta, nu ma intereseaza aspectul fizic sau trecutul. Poate ca exista cineva in viata mea, poate ca nu”, a spus Maria Constantin la WOWbiz.

Maria Constantin a vorbit și despre relația pe care o are cu fiul său și despre vacanța pe care urmează să o aibă împreună:

„Mi-as dori sa petrec mult mai mult timp. Sunt si cu facultatea. Pe 1 iulie o sa mergem in vacanta. El este sufletul meu si tot timpul ne trimitem mesaje. M-a emotionat cand mi-a dat un mesaj si mi-a zis: ‘Mami, suntem cei mai puternici’. Timpul le rezolva pe toate si sunt sigura ca va fi bine”, a mai spus artista.

Decizie neaşteptată luată de Gabriela Cristea înainte de nunta cu Tavi Clonda! Nu ai mai auzit de așa ceva, nimeni nu s-ar fi gândit! Ce se va întâmpla. Le dai dreptate?

După ce Gabriela Cristea și Tavi Clonda au bifat două evenimente extrem de importante, chiar definitorii, în viața oricărui om, au făcut cununia civilă, au devenit părinți și și-au botezat fetița, acum urmează un altul: cununica religioasă, care se pare că va veni cu multe surprize și nu va fi deloc așa cum se așteaptă mulți.

Recent, prezentatoarea a vorbit despre nunta sa, care va avea loc în toamna acestui an, însă, spre surprinderea tuturor Cristea a declarat că vor lua măsuri extraordinare pentru a face din eveniment unul cât mai intim posibil!

„Am hotărât acum că vrem să facem această cununie religioasă doar pentru noi, să simțim fiecare moment. Să facem niște poze frumoase, să stăm împreună cu fiica noastră. Probabil că vor fi undeva pe la 20 de invitați maxim. O să mă îmbrac într-o rochie spectaculoasă și asta pentru că nu o să trebuiască să o port toată noaptea, decât la biserică. O să am un voal spectaculos… cred. Așa m-am gândit eu. Seara o să mergem undeva, o să-mi pun o rochie elegantă, dar mai comodă. Teoretic nu (n.r. în București). Nici măcat nu o să spun când o să fie data, oricum nu știu acum, dar o să fie în toamnă. Ne gândisem inițial undeva în septembrie, dar probabil că va fi cea mai aglomerată lună, așa că cred că o să fie undeva în octombrie”, a spus Gabriela Cristea, pentru VIVA!