Bombă. Cine este mama Cleopatrei Stratan? Avem primele imagini! Nimeni nu a știut până acum

Deși Pavel Stratan și-a făcut copiii celebri, pe soția sa a ținut-o mereu în umbră, departe de ochii presei. Numele ei este Rodica, este soția artistului și mama celor doi copii ai acestuia: Cleopatra și Cezar. Deși departe de lumina reflectoarelor, pare că Rodica este o femeie de nota 10 și o mamă minunată.

În urmă cu doar câteva zile cei doi soți au ieșit la o cafenea din Capitală alături de fiul lor și un prieten de familie care era la rândul lui însoțit de cei doi copii ai săi. Toată lumea s-a simțit minunat.

Dacă despre Pavel Stratan știm că este un om glumeț și vorbăreț, se pare că nici soția lui nu este mai prejos! Rodica a fost la cafenea într-o formă de zile mari, s-a implicat mereu în discuție și a fost numai toată numai un zâmbet. La un moment dat chiar a râs cu gura până la urechi.

Anul, trecut, în cadrul unei emisiuni televizată, Pavel Stratan a dezvăluit de ce soţia sa, Rodica, e ţinută „la secret”. Artistul a mărturisit că nu este cel care a hotărât acest lucru: „Foarte multă lume întreabă <<Da unde-i mama copiilor?>>. Asta este decizia ei, sa nu apară, însă mereu ne susține”, a afirmat celebrul cântăreţ.

Iată cum arată Rodica Stratan:

CITEȘTE ȘI:

Confruntarea-șoc! Kamara și fosta iubită își reglează conturile după despărțire! Mădălina a făcut mărturisiri uluitoare: „El ar mai vrea să aibă relații intime cu…” Kamara, replică tăioasă: „Am făcut ceva cu Oana și…”
Kamara și Mădălina au acceptat să vină în platoul unei emisiuni pentru a purta o discuție aprinsă în fața întregii țări. Subiectul? Motivele pentru care s-au despărțit.

„Mi-e dor de el. Am mai vorbit cu el, dar scurt, sec. Au fost zile urate, nelinistite pentru mine. M-a deranjat ca a deschis subiectul despre trecutul meu. Nu am spus niciodata ca eu m-am despartit de tine, a fost de comun acord. Am recunoscut ca uneori am avut o atitudine mai agresiva fata de el. Daca vrei liniste, trebuie sa oferi si tu la randul tau liniste. Nu e punctual niciodata. Nu te-am jignit, nu te-am injurat. Mie nu-mi vine sa cred. Te gandesti la toate variantele. La Galati, la petrecere, stateai numai cu telefonul in mana si aveai ditamai poza cu Oana pe ecran. Tu vrei sa spui ca eu mint? Dupa parerea mea, eu il vad pe el ca ar vrea sa aiba o relatie intima cu ea, de ea nu stiu daca ar vrea”, a spus Madalina.

„Tu ai zis ca tu te-ai despartit de mine, dar realitatea a fost alta. Nu consider ca esti o persoana rea. Fata care a venit la Bucuresti s-a schimbat. Nu mai pot sa fiu cu ea pentru ca nu pot sa fiu linistit. La Galati, ti-am zis ca ma duc la toaleta pentru ca ma durea burta, ti-am zis unde sunt. M-a injurat. E o lipsa de respect, mai ales ca eram si cu alti oameni. Nervozitatea ei a socat pe toata lumea. Nu m-a asteptat mai mult de trei minute. Acest comportament s-a repetat chiar in seara respectiva. Astea sunt lucruri pe care le-am considerat minore. Problemele sunt dupa, cum ar fi gelozia ta exacerbata. Sa nu isi inchipuie lumea ca eu am inselat-o, noi eram despartiti. Nu aveam poza pe ecran cu ea. Era poza ei de profil pe WhatsApp. Ai venit foarte nervoasa, tu nu-ti mai aduci aminte. Intri intr-o transa, o sa te inregistrez candva. Ce credeai, ca te-am lasat pe tine in taxi, am facut ceva cu Oana si ma intorc la tine? Eu nu fac asa ceva”, a declarat Kamara.