Cât de frumoasă e fiica lui Mihai Gâdea! E artistă și are o voce fantastică! Uite cum arată și cu cine seamănă fata prezentatorului TV

Datorită profesiei sale, Mihai Gâdea este foarte cunoscut în România, dar și peste hotare. Cu toate acestea, prezentatorul TV este foarte discret atunci când vine vorba de familia sa, pe care rareori o expune în lumina reflectoarelor.

Împreună cu soția sa, Agatha Kundri, acesta are o fată care a ajuns deja cunoscută pe internet, datorită vocii sale deosebite.

Fiica prezentatorului TV, se numește Karina Maisha și are 15 ani. Este o elevă pasionată de fotografie, dar cel mai mult de muzică. Fata lui Mihai Gâdea are o voce minunată și a devenit deja cunoscută pe Youtube prin câteva videoclipuri în care interpretează melodii despre iubire și prietenie.

A devenit cunoscută publicului în 2014, când i-a fost publicat videoclipul melodiei „Voi aștepta”, o piesă destinată copiilor de vârsta ei, care a fost apreciată la momentul apariției.

Mihai Gâdea are de ce să fie mândru de fiica sa, dar vocea ei angelică nu este singurul aspect care atrage atenția. Prenumele pe care le-au ales părinții sunt aparte, iar tatăl ei a explicat că nu au fost alese la întâmplare. Karina înseamnă „dulceață”, iar Maisha, „plin de viață”, într-un dialect african.

„M-am gândit că ar fi bine să aibă un nume care să poată fi spus de toată lumea. Numele meu, în alte limbi, nu înseamnă nimic. Când am fost în America, toată lumea îmi spunea Mee-hai!”, a dezvăluit Mihai Gâdea într-un interviu.

 

 

Citește și:

După Bianca și Victor, un alt cuplu celebru se desparte! A răbdat cât a răbdat, dar a ajuns la final! Vedeta pus punct relației cu tatăl copilului ei!

Andreea Podărescu a trăit o poveste de dragoste minunată alături de George, cel alături de care are și un copil mic, dar acum Andreea este ce acare a pus capăt relației! Cea care a făcut totul public a fost chiar ea, pe Facebook, unde a precizat că este „SINGLE”!

Fostul model a scris în urmă cu ceva vreme un mesaj pe Facebook unde a explicat fanilor săi prin ce trece: „Dragii mei, sunteţi prietenii mei, ma ştiţi cu bune şi cu rele! As vrea sa va aduc si vouă la cunostinta faptul ca o domnisoara, la fel de cunoscuta voua… prin diverse moduri de afirmare, isi doreste sa-mi lase copilasul de 9 luni fara o figura paterna in viata lui, fara cel pe care atunci cand il vede i se luminează chipul! Sunt mama, o mama care-si da viata pentru copilul ei in orice secunda si care se lupta si cu muntii pentru cel pe care l-a purtat in pântece 9 luni!” declarase Andreea Podărescu pe Facebook.

Vă amintim că despărțirea vine după scandalul în care a fost implicată Iuliana Luciu, care a fost acuzată de către Andreea că vrea să îi fure iubitul cu care Iuliana a avut o relație în trecut. „Mi-e milă de tine. Sincer îţi spun că ai nutrit o obsesie faţă de un om care iubeşte o altă femeie, adică pe mine, şi care m-a cerut de nevastă în fiecare zi”, a fost o parte din mesajele pe care Andreea i le-a trimis Iulianei.