Cazul care a uimit lumea! Cerșetorul român care a uimit Irlanda! A fost condamnat la închisoare pentru ce făcea, uite câți bani făcea într-o singură zi!

Un român din Irlanda a reușit să fie condamnat la închisoare pentru cerșetorie. Se pare că polițistul care l-a depistat cerșind pe data de 29 aprilie, cu o cană în mână, a declarat că oamenii erau deranjați de insistențele lui.

Petrică G. va sta 3 săptămâni în închisoare pentru cerșetorie, potrivit stirileprotv.ro. Bărbatul cerșea în fiecare zi pe străzile orașului Kilkenny pentru a face rost de bani pentru mâncare, întrucât nu are niciun adăpost. Petrică G. a spus că făcea între 10 și 15 euro pe zi din cerșetorie. Judecătorul l-a condamnat pe român la trei săptămâni de închisoare, asta fiindcă pe imaginile provenite de la camerele de supraveghere din zonă se vede cum trecătorii erau agasați de el, și cum românul era o prezență constantă în acel loc.

„Avea o cană în mână și în ea erau bani. L-am întrebat dacă are permis de colectare a banilor și a răspuns că nu”, a declarat polițistul care l-a arestat, potrivit cancan.ro.

În fața instanței, avocatul a spus că acesta „cerșea pasiv” și nu „hărțuia sau intimida oamenii”: „Nu obstrucționa pe nimeni … deoarece era destul spațiu pentru a merge în jurul lui. Cerșetoria pasivă nu ar trebui să fie o ofensă”.

CITEȘTE ȘI:

Decizie neaşteptată luată de Gabriela Cristea înainte de nunta cu Tavi Clonda! Nu ai mai auzit de așa ceva, nimeni nu s-ar fi gândit! Ce se va întâmpla. Le dai dreptate?

După ce Gabriela Cristea și Tavi Clonda au bifat două evenimente extrem de importante, chiar definitorii, în viața oricărui om, au făcut cununia civilă, au devenit părinți și și-au botezat fetița, acum urmează un altul: cununica religioasă, care se pare că va veni cu multe surprize și nu va fi deloc așa cum se așteaptă mulți.

Recent, prezentatoarea a vorbit despre nunta sa, care va avea loc în toamna acestui an, însă, spre surprinderea tuturor Cristea a declarat că vor lua măsuri extraordinare pentru a face din eveniment unul cât mai intim posibil!

„Am hotărât acum că vrem să facem această cununie religioasă doar pentru noi, să simțim fiecare moment. Să facem niște poze frumoase, să stăm împreună cu fiica noastră. Probabil că vor fi undeva pe la 20 de invitați maxim. O să mă îmbrac într-o rochie spectaculoasă și asta pentru că nu o să trebuiască să o port toată noaptea, decât la biserică. O să am un voal spectaculos… cred. Așa m-am gândit eu. Seara o să mergem undeva, o să-mi pun o rochie elegantă, dar mai comodă. Teoretic nu (n.r. în București). Nici măcat nu o să spun când o să fie data, oricum nu știu acum, dar o să fie în toamnă. Ne gândisem inițial undeva în septembrie, dar probabil că va fi cea mai aglomerată lună, așa că cred că o să fie undeva în octombrie”, a spus Gabriela Cristea, pentru VIVA!