Cea mai bătrână mamă din România și-a scăpat fiica din mână? E incredibil ce face Eliza, a fost prinsă!

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea care a devenit o adevărată vedetă după ce a fost cunoscută drept cea mai bătrână mamă din România, Eliza trece acum peste cuvântul mamei, și, deși are doar 12 ani, se gândește numai la ieșiri la cafele și la chiulit de la școală. Chiar dacă a fost crescută din scurt, Eliza are gânduri normale pentru orice adolescent.

Poate tocmai fiindcă Adriana Iliescu, mama sa, este atât de strictă în ceea ce privește educația fetei, aceasta visează să chiulească de la orele de geografie pentru a merge în cafenele. Eliza, se întrece în discuții care mai de care cu prietenele sale. Fetițele puneau țara la cale și plănuiau să meargă la cafenea și să chiulească de la școală pentru a merge la picnic.

„Îi plac băieţii de la şcoală. Acum îi place de un coleg. Cum o văd eu pe ea acum, mă aştept ca la 18 ani să fie măritată. Îşi doreşte să aibă copii, să aibă o familie mare. Am discutat cu ea chestiunile astea legate de iubire şi i-am explicat: «Una e că îţi place ţie de un băiat, alta dacă sentimentul e reciproc». Ea înţelege tot”, a declarat Adriana Iliescu pentru presă, în urmă cu ceva timp, potrivit spynews.ro.

În plus, fetița celei mai bătrâne mame din România a devenit foarte populară la școală după ce a început să se pozeze, iar colegii o provoacă acum la tot felul de jocuri pe Facebook, pe care Eliza nu le ratează. Acest lucru în timp ce mama ei declară: „Nu îmi voi lăsa fiica în club, nu are ce să caute, nu e de nasul ei. Acolo îţi poate pune cineva ceva în bautură, este un loc al pierzaniei, al dezmăţului. Eliza va merge la vals, la dansuri de societate”, a mai spus pensionara.

CITEȘTE ȘI: 

Toată lumea ar vrea să fie în locul ducesei de Cambrigde, însă regulile stricte pe care trebuie să le urmeze zilnic sunt de-a dreptul neobișnuite. Ce trebuie să aibă permanent asupra ei:

Trebuie să recunoști că ți-ai dorit de multe ori să duci viața fabuloasă a ducesei de Cambridge, soția prințului Harry .

Însă, chiar dacă din exterior viața ducesei Kate pare una de vis, ei bine, aceasta trebuie să țină cont de niște etichete extrem de stricte.

Familia regală britanică domnește de sute de ani și și-a creat propriile reguli, la care nu pot renunța peste noapte și care îi deosebesc de ceailalți.

În afara faptului că poate călători în toată lumea, că toți îi admiră ținutele create de cei mai mari designeri și că are cele mai frumoase bijuterii, Kate trebuie să țină cont în permanență de niște reguli.

Văzute din exterior, unele dintre ele destul de ridicole. Și nu se aplică numai Kate, ci întreaga familie regală trebuie să le urmeze zi de zi, fără să se abată de la ele vreodată. Nici regina însăși nu are voie să treacă peste ele ori să le omită la vreun eveniment public ori privat.

1. Catherine trebuie să specifice când se încheie petrecerea

Ducesa de la Cambridge, în timp ce trimite invitații la o petrecere, trebuie să precizeze cât timp va dura petrecerea, tematica ei, dar și la ce oră se încheie, pentru a nu fi o surpriză pentru oaspeți. Astfel, aceștia pot opta pentru hotel sau pot alege să rămână la palat peste noapte.

2. Introduce oaspeții cât mai repede posibil

Gazda evenimentului trebuie să aibă grijă de toți oaspeții și trebuie să discute cu absolut toți invitații și să facă și cunoștință cu ei atunci când este cazul, iar acest lucru trebuie să fie făcut cât mai repede posibil de la începerea evenimentului.

3. Trebuie să aibă tot timpul o geantă de tip clutch în mână.

În timpul evenimentelor, Kate își ține geanta cu ambele mâini.

Când Kate stă, își pune geanta între spătarul scaunului și spatele ei. Niciodată nu o va pune pe genunchi și pe podea.

În schimb, regina Elisabeta poartă permanent genți care s potrivesc cu ținuta sa.

În cartea intitulată „Elizabeth the Queen: The Woman Behind The Throne”/ „Regina Elisabeth: Femeia din spatele tronului”, biograful a precizat că suverana britanică poartă mereu cu ea un ruj, o oglindă, o bancnotă sau două de 5 sau 10 lire, bani pe care îi foloseşte pentru a-i dona bisericii.

De asemenea, în geantă se mai găseşte şi un mic cârlig, pe care îl foloseşte pentru a-şi prinde poşeta de masă, oriunde merge. Regina Marii Britanii mai poartă cu ea ochelarii de vedere, un pix şi bomboane de mentă.

4. Trebuie să stea mereu corespunzător

Când trebuie să stea mult timp, Kate folosește poziția numită „Ducesa Slant”. Stă dreaptă, nu se lasă pe spatele scaunului, ridica bărbia să fie paralelă cu podeaua și își păstrează genunchii și pantofii apropiați.

A doua poziție este numită „Crucea Cambridge”: își îndoaie ușor genunchii, punându-și picioarele în cruce.

5. Trebuie să țină permanent paharul de picior. Iar în timp ce bea, dacă poartă ruj, trebuie să aibă grijă permanent să bea din același loc, pentru a nu murdări paharul.

6. Ducesa gustă felul de mâncare de trei ori, apoi se oprește.