Cea mai emoționantă fotografie! Ea, plină de cicatrici, „recompusă” din grefe de piele însăilate la un loc. El, ca spuma laptelui. Povestea aceasta te va emoţiona până la lacrimi

Fostul model australian Turia Pitt a postat pe o rețea socială o fotografie în care-și alăptează bebelușul, un băiețel perfect sănătos pe care l-a născut la finalul anului 2017. Pielea micuțului, una ca spuma laptelui, contrastează puternic cu cea a mamei, plină de cicatrici, „recompusă” din grefe de piele însăilate la un loc.

Internauții au fost emoționați până la lacrimi de imagine, căci nicio experiență mutilantă nu poate știrbi frumusețea unei mame care-și privește puiul cu atâta drag, ținându-l cu grijă cu monturile rămase după amputarea degetelor de la o mână. „Nu am văzut ceva mai frumos și mai plin de speranță!”, a fost comentariul unei mame, după ce a privit atent fotografia. De asemenea, mesajul protagonistei pentru fiul ei este unul care nu mai are nevoie de vreo explicație sau comentariu: „My love for you is illimitable!”/ „Dragostea mea pentru tine este dincolo de orice limită!”.

În 2011, în timp ce concura în Australia la un ultramaraton de 100 km, Turia a fost prinsă de un incendiu de vegetație, și a fost la un pas să nu supraviețuiască. Femeia a avut peste 65% din suprafață pielii arsă, a petrecut doi ani în spitale, dar a continuat să lupte!

În tot acest timp, iubitul Turiei, Michael Hoskin – devenit între timp soț – a fost mereu lângă ea şi nici prin gând nu i-a trecut să o părăsească. În timpul unui interviu, un reporter CNN l-a întrebat pe Michael: „Te-ai gândit în vreun moment să o părăsești și să angajezi pe cineva care să aibă grijă de ea și tu să îți vezi mai departe de viață?”

Răspunsul lui a impresionat o lume întreagă: „M-am căsătorit cu sufletul ei, cu caracterul ei și ea este singură femeie care continuă să îmi împlinească visurile!”

Așa arăta Turia Pitt înainte de tragicul incident:

Sursa: a1.ro 

 

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă în cel mai adânc lac din lume? Cercetătorii au intrat în panică, după ultima descoperire!

 

Lacul Baikal, situat în sud-estul Siberiei se întinde pe o suprafață de 3.15 milioane de hectare, este cel mai vechi și cel mai adânc lac de pe glob (1.700 metri), având o vârstă de peste 25 milioane de ani.

Aici, trăiesc peste 3.600 de specii de plante și animale și conține 20% din totalul rezervelor de apă dulce din lume (exceptând ghețarii). În ultimii ani însă, aici au loc fenomene ciudate, care îi neliniștește pe cercetători.

Unele specii au dispărut din cauza încălzirii climatice, dar și a braconajului. Peștii nu se pot adapta la schimbări și nu rezistă. Totodată, înmulțirea algerlor reduce foarte mult cantitatea de oxigen din apă. La toate acestea se adaugă poluarea cu apele reziduale care provin de la canalizarea orașelor, care nu este trată așa cum ar trebui.

Lacul Baikal a fost descoperit în anul 1643 de către K. Ivanov și V. Kolesnikov. De atunci, lacul a constituit obiectul multor expediții, fapt ce a permis elucidarea problemelor deosebite privind geneza depresiunii, adâncimea, regimul hidric, plantele și vietățile ce trăiesc în el.

Sursa: a1.ro