Cel mai iubit cuplu din muzica populară, atacat cu brutalitate de patronul unui club din Resiţa! „A fost violent cu mine şi soţul meu. 3 colegi din trupa mea sunt răniți, unul fiind în stare gravă…” Ce a declanșat scandalul

Artiștii Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au fost atacați de patronul unui club din Resiţa. Cei doi au făcut primele declarații și au mărturisit că au fost la un pas să fie bătuți de bărbat.

Culiță Sterp și Carmen sunt în mijlocul unui scandal uriaș după ce au fost la un pas să fie bătuți de patronul unui club unde au fost invitați să susțină un concert. Potrivit artistei, nemulțumit că aceasta nu cânta non-stop, patronul a devenit foarte violent cu ea și soțul său, dar și cu colegii din trupă. Artiștii au depus deja o plângere la poliție și au de gând să meargă mai departe în instanță pentru a-și găsi dreptatea.

„Aseara in timpul unui concert, mai exact in Resita la club, unde am fost chemata sa cant alaturi de sotul si de formatia mea, pe la orele 4:00 dimineata cand ne pregateam sa incheiem programul, domnul patron a devenit extrem de violent cu sotul meu, cu colegii mei si nu in ultimul rand cu mine! Am reusit cu greu sa ies din club ajutata fiind de colegii mei si de diferite persoane care erau prezente si care efectiv tineau de dansul sa nu ma loveasca! E inadmisibil sa existe comportamentul asta de jungla in zilele noastre, clubul nu are in dotare o echipa de bodyguarzi si patronul a devenit violent tocmai pentru ca dansul isi dorea ca eu sa cant non stop! Ceea ce e imposibil pentru ca dupa cum bine stiti eu cant impreuna cu sotul meu programul decalat! Noi suntem un cuplu si in viata reala si in viata muzicala! Peste tot pe unde mergem fara nici o lipsa de modestie salile sunt arhi pline de oameni si nu ne-am putea permite vreodata sa îi dezamagim, drept dovada ati vazut si voi atmosfera de peste tot pe unde mergem si ca oamenii se simt super bine. A existat o bataie afara in urma careia 3 colegi din trupa mea sunt raniti. Unul fiind in stare grava, prieteni si cunostinte de-ai patronului fiind agresorii in frunte cu dansul! Lucrurile nu vor ramane asa… pe cale legala am depus deja o plangere si ne vom intalni in instanta cu dansul! Oamenii care au fost de fata au vazut totul! Si din surse sigure acolo mereu se intampla incindente de genul… Tocmai pentru ca artistilor nu le este asigurata paza (ca doar paza costa)! Nu recomand distractia si cantatul la asemenea club! Oameni dubiosi, de tot felul… si femei si barbati! Si siguranta noastra nu exista!”, a scris Carmen de la Salciua pe o rețea socială.

„Haideți sa va spun ceva așa pe șleau…eu sunt un om foarte calm, îndur multe, din respect și din rusine de rușinea lor ii las pe mulți in pace , omul când e beat mai trage de tine, îți mai spune o vorba urâta, te calcă pe picioare, poate merge și mai departe, pana întinde coarda la maxim, dar de aici e cale lunga pana la a-i spune la o femeie la ora 4 dimineața „cânta futu-ti morții mati” treaz fiind și in calitate de patron al clubului. Tolerez multe dar pana aici. Când te-ai legat de soția mea, te-ai legat direct de mine! Toată lumea știe ca noi cântam amândoi, peste tot așa cântam , cui nu ii place de unul din noi îl rugam din suflet sa nu vina la evenimentele noastre, noi avem nevoie de oameni sinceri și curați la fel ca și noi care ne apreciază ca întreg nu pe bucati pentru ca noi asta suntem, un întreg! (…)Avem descărcate live-uri de la oamenii care au fost acolo care se vor folosi in instanța și mai ales live-ul lui Sami Borchescu omul care împreuna cu patronul i-a agresat pe colegii noștri, ca sa își amintească sa nu zică cumva că n-a fost pe acolo, sa se contrazică cu martorii! (…). Cine a greșit trebuie sa plătească! Vă pupam pe toți!, a adăugat Culiță Sterp.

 

Sursa: libertatea.ro