Cristi Borcea face terapie în Geneva: ”Vreau să mă refac după experiența închisorii” Ce a declarat fostul șef de la Dinamo:

Cristi Borcea face terapie în Geneva. Fostul șef de la Dinamo a lăsat baltă afacerile și se ocupă de sănătatea lui.

Cristi Borcea a ieșit din penitenciar și își trăiește viața în sânul familiei sale. Fostul șef de la Dinamo se bucură de momentele petrecute alături de Valentina Pelinel și băiețelul pe care îl au împreună însă nu-și lasă sănătatea pe locul doi. După experiențele neplăcute din închisoare, Cristi Borcea a decis să facă terapie în Geneva.

„Sunt sincer cu voi, nu doar că nu m-am ocupat în ultimii patru ani, dar nu mă ocup de nimic în următorul an, pentru că sunt inapt. (…) Mă duc la terapie psihiatrică la Geneva, am programat deja! Dorm două ore pe noapte, iau patru, cinci medicamente, nu mă interesează afacerile, vreau să mă refac după experienţa închisorii. Visez şi acum şobolani, acesta este adevărul! (…) În nimic nu mă implic până când nu mă refac! Directorii să facă afacerea că de aia îi plătesc, asociatul e şi el acolo, eu mă duc la Geneva, în Elveţia, că vreau să mă fac bine.„, a spus Cristi Borcea, evz.ro.

 

Cristi Borcea a plecat din țară

După experiența trăită în spatele gratiilor, fostul acționar al Dinamo spune că a învățat să aprecieze mai mult oamenii din jur, să petreacă mai mult timp cu oamenii care i-au fost alături în momentele grele și să trăiască fiecare zi cum ar fi ultima. Zis și făcut! Borcea și-a luat iubita de mână și au plecat într-o vacanţă de lux, în străinătate, în care cei doi “porumbei” să se iubească, nestingheriţi, de dimineaţă până seara.

“E adevărat, Cristi şi Valentina se află acum în afara ţarii, într-o vacanţă pe care amândoi o aşteptau. Nu sunt în America, ci ceva mai aproape, Valentina nu a dorit să facă publică destinaţia”, a spus o prietenă de-ale blondinei.Iată că celebrul cuplu are parte, practic, de o lună de miere în avans, ţinând cont că planurile lor de viitor includ şi o nuntă.”

“În ceea ce priveşte nunta, nu vreau să vorbesc, însă o să vă anunţăm când vom face acest pas. Am trecut prin momente grele, însă am avut parte de multă iubire. Pentru mine, Valentina e femeia visurilor mele, în viaţă ţi se întâmplă sau nu să-ţi găseşti jumătatea, însă, în sfârşit, după atâtea căutări, eu mi-am găsit-o!”, a declarat Borcea pentru click.ro.

Sursa: cancan.ro

 

 

CITEȘTE ȘI:

„Aș fi o femeie fericită, dar nu, nu pot!” Adelina Pestrițu a făcut o mărturisire neașteptată”

Multe persoane au probleme cu trezitul dimineața, iar Adelina Pestrițu nu reprezintă o excepție. Vedeta a mărturisit că ar fi o femeie fericită dacă ar putea să se trezească la ora 11.00. Adelina Pestrițu le-a mărturisit fanilor ei într-un filmuleț pe o rețea socială că urăște trezitul dimineața.

„Teoretic şi practic urăsc trezitul de dimineaţă. Dacă aş putea să mă trezesc în fiecare zi la ora 11, aş fi o femeie fericită, dar nu, nu pot. Asta e!”, a spus vedeta.

Recent, Adelina Pestrițu a primit titlul „More thank Pink” din partea Fundației Renașterea, ca urmare a implicării sale în campania de informare desfășurată pe parcursul lunii octombrie- Luna de Luptă împotriva Cancerului de Sân.

Din solidaritate față de femeile bolnave de cancer și ca semnal de alarmă pentru toate femeile din țara noastră, Adelina Pestrițu a purtat artocle vestimentare și accesorii roz, zi de zi, toată luna octombrie și a transmis mesaje legate de prevenția și depistarea precoce a cancerului prin intermediul site-urilor de socializare, a blogului sau și intervențiilor sale în mass media.

Întrebată care a fost cel mai frumos gest făcut din dragoste, vedeta nu a ezitat să răspundă: „Fac multe gesturi frumoase din dragoste. Într-o relație faci o grămadă de lucruri frumoase pentru partenerul tău. Aș fi capabilă să-i dau haina de pe mine! Sunt capabilă să fac orice pentru confortul partenerului meu, pentru a-i demonstra toată dragostea mea”, a declarat Adelina Pestrițu într-un interviu.

Mai mult decât atât, Adelina Pestrițu a spus ce stil de viață are și cum reușește să se păstreze în formă!

„Îmi place să mă bucur de viață, chiar dacă asta se întâmplă o dată la nu știu cât timp, dar să știi că nu mă feresc de bombele calorice, nu mănânc în exces.”

Adelina Pestru este și o fire credincioasă, deși nu lasă niciodată la vedere această latură a sa:„Dumnezeu așază lucrurile cum numai el știe”, iar acest lucru i-a fost demonstrat de mai multe ori și chiar dacă unii oameni au vrut să-i facă rău de-a lungul timpului, bruneta nu le-a plătit „cu aceeași monedă”.