Cum arată azi Adriela Morar, partenera lui Smiley din 2006 de la „Dansez pentru Tine”! Cu ce cântăreţ celebru s-a cuplat şi ce a putut să se aleagă de ea

Adriela Morar, partenera lui Smiley de la Dansez pentru tine s-a făcut și mai frumoasă! Uite ce a ajuns să facă după ce s-a terminat concursul!

Adriela Morar a lăsat cu gura căscată o lume întreagă atunci când a apărut la brațul lui Smiley. Avea picioare lungi, un trup de zeiţă şi nişte ochi care parcă te hipnotiza. Se întâmpla în anul 2006, la emisiunea „Dansez pentru tine”.

După ce a obţinut o proteză auditivă pentru tatăl său, alături de Smiley, frumoasa Adriela Morar a început să iasă cu un prieten bun de-al lui Smiley de la acea vreme. Mai mult, s-a şi iubit cu Piticul, membru al trupei Simplu, din care făcea parte şi Smiley, însă idila dintre cei doi a rămas doar o idilă.

La scurt timp, bruneta a fost văzută la braţul unui medic stomatologic, însă nici această relaţie nu a mers. În prezent, Adriela, ajunsă la 30 de ani, se pare că îşi dedică timpul sportului. Participă la concursuri pe bicicletă şi este instructor de fitness la o sală cunoscută din Bucureşti. Activităţile sportive se văd cu ochiul liber pe trupul tinerei, care arată impecabil!

Iată mai multe fotografii cu frumoasa brunetă!

 

Foto: Facebook.com 

Sursa: fanatik.ro

CITEȘTE ȘI: Are doar 3 ani și este cea mai răsfățată fetiță din lume! Sophie duce o viață înconjurată de un lux pe care cu greu ni-l putem imagina! Cum trăiește copila

 

Sophie este cea mai răsfățată fetiță din lume! Departe de tot ce ne-am putea imagina că ar putea exista într-o cameră de joacă a unui copil, Sophie, nepoata în vârstă de trei ani a fostului director executiv Formula 1, are un număr impresionant de jucării, o casă de păpuşi în mărime naturală, precum şi un palat de gheaţă, un birou personal pentru colorat şi face baie într-o cadă din aur.

Mama sa, Tamara Ecclestone, moştenitoarea unei impresioante averi de 2,5 miliarde de lire, a prezentat modul de viaţă luxos al fiicei sale în noul său show de televiziune, „Lumea Tamarei“, scrie The Daily Mail.

tânăra de 33 de ani îşi prezintă luxosul conac în valoare de 70 de milioane de euro din Kensington Palace Gardens, Londra, unde locuieşte alături de soţul său, Jay Rutland, şi fiica lor, Sophia.

Peste 50 de servitori au grijă ca celor trei să nu le lipsească nimic, fiind deseori văzuţi în emisiuni cum curăţă imensul salon al casei, un dressing extensibil şi o baie de lux în care există o cadă din aur.

Tamara şi Jay au cumpărat casa din Kensington cu un preţ de 45 de milioane de lire sterline în 2011, dar se estimează că aceasta şi-a dublat valoarea.

Departe de tot ce ne-am putea imagina că ar putea exista într-o cameră de joacă a unui copil, Sophie are un număr impresionant de jucării, o casă de păpuşi în mărime naturală, precum şi un palat de gheaţă Frozen şi un birou personal pentru colorat.

Tamara şi Sophia au un număr mare de asistenţi şi servitori personali, care „păstrează casa prezentabilă şi se asigură că toate hainele sunt călcate“. Familia are propriul bucătar–chef, dar şi un angajat care are sarcina unică de a plimba cei zece câini ai familiei.

Tamara este o mamă îndrăzneaţă. Aceasta este cunoscută pentru relaţia apropiată cu fetiţa ei, intrând recent în gura presei după ce a declarat că va opri alăptarea doar atunci cand Sophia îşi va dori acest lucru.

Bruneta este fiica lui Bernie Ecclestone, fostul director executiv al grupului Formula 1. Implicarea acestuia în sport se presupune că i-a crescut avere la 2,5 miliarde de lire sterline.

Se crede că Tamara are o avere netă de 232 milioane de lire sterline, cheltuind 7 milioane de euro numai pentru organizarea propriei nunţi în 2013. Perechea a petrecut alături de 150 de invitaţi la cel mai luxos hotel din Riviera Franceză. Aceştia au dansat pe melodia „Endless Love“ interpretată de Mariah Carey, căreia i-au oferit un onorariu de 2.5 milioane de lire sterline, şi de Sir Elton John, care a fost răsplătit cu un milion de lire.

 

Sursa: adevarul.ro